Damir Džumhur će postati otac, djevojka Barbara trudna: Jedva te čekamo sine!

10
Radiosarajevo.ba
Damir Džumhur će postati otac, djevojka Barbara trudna: Jedva te čekamo sine!
Foto: Instagram / Damir i Barbara: Očekuju sina

Uspješni bh. teniser Damir Džumhur postat će otac. Sretnu vijest o prinovi potvrdila je njegova partnerica Barbara Šegetin na Instagramu. Osim što je podijelila s javnošću vijest o prinovi, Barbara je otkrila i da očekuje sina te da je u četvrtom mjesecu trudnoće.

Njih dvoje su na svojim društvenim mrežama objavili nekoliko fotografija na kojima se vide i baloni na kojima piše "baby boy" i jasno je da očekuju dječaka.

Ubrzo nakon toga Barbara je objavila i video na kojem se vidi da su organizovali zabavu kako bi otkrili spol djeteta. Uz video Barbara je označila Damira i poručila: "Jedva te čekamo sine".

Otkrili spol bebe - undefined

Foto: Instagram: Otkrili spol bebe

Ova hrvatska manekenka postala je poznata nakon učešća u tamošnjem izdanju reality emisije "Big Brother". Inače, Damir i Barbara su u vezi već skoro godinu dana i ne kriju da su sretno zaljubljeni. Stalno na Instagramu objavljuju zajedničke fotografije, a nedavno su napravili i zajedničke tetovaže.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (10)

/ Povezano

/ Najnovije