Da li su snimci s reperom, optuženim za trgovinu ljudima, uzrok razvoda J. Lo i Bena Afflecka?

0
Radiosarajevo.ba
Da li su snimci s reperom, optuženim za trgovinu ljudima, uzrok razvoda J. Lo i Bena Afflecka?
Foto: EPA - EFE / Jennifer Lopez

Obožavatelji su uvjereni da je veza J. Lo s P Diddyjem možda bila "faktor" u raskidu s Benom Affleckom.

Obožavatelji su primijetili da bi J. Lo-ova prošla veza s Diddyjem mogla biti "faktor" u njenom razdvajanju od holivudske zvijezde Bena. To je uslijedilo nakon šokantnih tvrdnji bivšeg muzičkog producenta i osuđenika Suge Knighta u njegovoj podcast seriji, gdje je tvrdio da je Ben dobio trake od FBI-ja nakon Diddyjeve racije, i da je "J. Lo bila na njima."

Newsnation javlja: "Suge Knight vjeruje da je navodno predstojeći razvod između Jennifer Lopez i Bena Afflecka rezultat toga što se Jennifer pojavljivala na trakama koje je FBI zaplijenio tokom racije na kuće Sean-a 'Diddy' Combs-a."

Iz PDA objavili snimak i tvrde: Aktivista SDA je napao našeg člana!

Iz PDA objavili snimak i tvrde: Aktivista SDA je napao našeg člana!

U međuvremenu, stara fotografija Jennifer Lopez i Diddyja, zajedno s nekoliko drugih poznatih ličnosti iz industrije, ponovo je osvanula na mreži.

Slika, koja se sada širi društvenim mrežama, prikazuje Diddyja i Jennifer u intimnom izdanju s preminulom R'n'B senzacijom Aaliyah, kasnije Andre Harrellom, supermodelom Natane Adcock i preduzetnikom Damon Dashom.

Na fotografiji, Lopez, Diddy i njihovi prijatelji poziraju zajedno na krevetu, svi nasmijani, na Diddyjevoj proslavi Dana nezavisnosti u Hamptonsu 2000. godine. U to vrijeme, Lopez i Diddy su bili u vezi koja je trajala od 1999. do 2001. godine.

Slika se širi na društvenim mrežama, izazivajući reakcije obožavatelja. Jedna osoba je komentarisala: "Ova scena s Diddyjem loše je prošla," dok je druga dodala: "Ovaj razvod s Benom Affleckom sada ima više smisla."

Ovo dolazi nakon što je Diddy nedavno uhapšen u Manhattanu, New York, i optužen za trgovinu ljudima i organizovani kriminal. Trenutno se nalazi u Metropolitan Detention Center-u u Brooklynu, New York, i dva puta mu je odbijena kaucija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije