Courtney Love: "Johnny Depp mi je spasio život kad sam se predozirala"

0
Radiosarajevo.ba
Courtney Love: "Johnny Depp mi je spasio život kad sam se predozirala"
Foto: EPA-EFE / Courtney Love

Courtney Love (57), poznata pjevačica i udovica Kurta Cobaina otkrila je kako joj je Johnny Depp (58) spasio život nakon što se predozirala u jednom noćnom klubu.

Poruka podrške došla je u pravo vrijeme, dok se glumac nastavlja boriti s bivšom suprugom Amber Heard (36) na sudu u Virginiji.

"Pružio mi je prvu pomoć nakon što sam se predozirala ispred kluba Viper Room u Kaliforniji. Bila sam navučena na heroin. To se dogodilo 1995. godine. Socijalna služba je pomagala mojoj kćeri Frances da prebrodi taj period. Johnny joj je povodom toga napisao pismo na četiri stranice i pokušao je utješiti. To je napravio na njezin 13. rođendan. On i ja se tada nismo dobro poznavali", izjavila je Love u videu, piše 24.sata.hr.

Novi slučaj u BiH: Učenik došao u školu s pištoljem, uhapšena četiri maloljetnika

Novi slučaj u BiH: Učenik došao u školu s pištoljem, uhapšena četiri maloljetnika

"Nemam ništa loše za reći o Deppu. Mislim da je jako pametan, briljantan je glumac", izjavila je.

Dodala je kako je Depp poslao limuzinu za Frances i njene prijatelje i to baš kad su u školu dolazili socijalni radnici.

"Kada je imala 13 godina, rekla mi je da joj je Johnny spasio život", izjavila je Love.

Pružila je podršku i Deppovoj bivšoj supruzi Amber.

"Bila sam najomraženija žena u Americi, odnosno na svijetu i to mnogo prije nego što je TikTok nastao. Razumijem kako se Amber osjeća. Možete li zamisliti da ste na njenom mjestu?",  izjavila je Courtney te naglasila da ne želi zauzimati stranu.

Želim biti neutralna. Nikoga neću maltretirati. Mene su maltretirali dovoljno tokom života - dodala je.

Love je u drugom videu odgovorila na zlobne komentare.

"Gledaj, nije da me iko pita za mišljenje, a sigurna sam da i ti ne pitaš. Ionako ntko nikad ne sluša ono što ja znam. Harvey. Britney. Što je Lou Taylor rekao? 'Ne komentiramo izvanzemaljce koji oplode ljude i ono što kaže Courtney Love. Pa koga briga.' Pozdrav - rekla je za kraj.

Inače, pjevačica je 2009. godine tvrdila da je Britney Spears (40) u mladosti zlostavljao njezin otac Jamie. U to vrijeme, Spearsova glasnogovornica Louise Taylor naizgled je odbacila optužbe rekavši: 'Ne komentiramo Courtney Love ili bilo koje izvanzemaljce koji bi mogli doći na Zemlju oploditi ljude', a tu izjavu je ona u svom videu sada spomenula.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije