Claudia Schiffer u cipelama koje mnoge žene ne bi nosile uz glamuroznu haljinu

0
Radiosarajevo.ba
Claudia Schiffer u  cipelama koje mnoge žene ne bi nosile uz glamuroznu haljinu
Foto: EPA-EFE / Claudia Schiffer

U Londonu je održana premijera filma 'The King's Man' redatelja Matthewa Vaughna. U pitanju je prednastavak filmova 'Kingsman: Secret Service' iz 2014. godine i 'Kingsman: The Golden Circle' iz 2017. godine, a premijeru originalno planiranu za februar 2020. godine omela je pandemija.

Glavne zvijezde filma, Ralph Fiennes i Gemma Arterton, blistale su na crvenom tepihu, ali svojom pojavom zasjenila ih je - Claudia Schiffer.

Jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena i supermodel iz zlatne generacije 90-ih došla je na premijeru kako bi podržala svog supruga Matthewa Vaughna.

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Predivna Claudia izgledala je senzacionalno u haljini modne kuće Balmain koji je kreativni direktor Olivier Rousteing za nju radio po mjeri.

Uska crna haljina bez rukava ukrašena je simetrično ušivenim bijelim perlama koje su u kombinaciji s kontrastnom bojom haljine stvorile fantastičan vizualni efekt.

I dok bi mnoge dame uz ovakav model haljine odabrale štikle, Claudia se odlučila za balerinke.

Claudia Schiffer  - undefined

Foto: EPA-EFE: Claudia Schiffer na sinoćnjem događaju

Doduše, bile su to vrlo elegantne balerinke u crnoj boji s minijaturnom zlatnom potpeticom koje su također ukrašene bisernim perlama pa su se sjajno uklopile u ovaj stajling.

Balerinke definitivno nisu uobičajen odabir za glamurozne prigode kada su u pitanju slavne dame, ali Claudia nam je pokazala da i obuća s ravnim petama može biti dobar odabir u kombinaciji sa svečanom haljinom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije