Slavni supermodel / Claudia Schiffer pozirala gola za prestižni modni časopis Vogue

03. 08. 2019. u 10:29:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Jedna od najslavnijih manekenki ikada, Njemica Claudia Schiffer samouvjereno je vladala modnim pistama 90-ih i s pravom nosila titulu supermodela.

U njezinoj bogatoj arhivi vjerojatno ne postoji naslovnica uglednog časopisa koju nije krasila, a sada je obilježila i 25 godina od prvog pojavljivanja na coveru modne biblije poprilično hrabrim fotografijama.

Na najnovijoj naslovnici italijanskog izdanja Voguea ovoga je puta zablistala Claudia Schiffer, koja je ovim snimanjem i coverom proslavila i 25 godina otkako se prvi puta pojavila na naslovnici najprestižnijeg modnog časopisa.

A kako bi proslavila lijepu godišnjicu, Claudia Schiffer odlučila je skinuti sa sebe sve krpice i pozirati fotografu, prikrivajući intimne dijelove tijela s nekoliko komada odjeće...

Majka troje djece, 16-godišnjeg sina Caspara te 14-godišnje Clementine i osmogodišnje Cosime, nedavno je progovorila o starenju i majčinstvu.

"Starenje trebamo slaviti. Imam 48 godina i ponosna sam na to. S razlogom svakog rođendana imamo torte i zabave i jednako sam uzbuđena što starim, baš kao što sam i kao dijete jedva čekala svaki rođendan.", kazala je Claudia Schiffer prenosi Tportal.

Tagovi: manekenka Vogue

NEMA KOMENTARA