Charles Pearce otkrio kako provodi dane nakon razvoda od Elle Dvornik: 'Jučerašnji izlazak...'

0
Radiosarajevo.ba
Charles Pearce otkrio kako provodi dane nakon razvoda od Elle Dvornik: 'Jučerašnji izlazak...'
Foto: Instagram / Ella Dvornik i Charles Pearce

Nakon što je Ella Dvornik potvrdila da je njenom braku s Charlesom Pearceom došao kraj, on se na tu temu nije oglašavao.

Na svom Instagramu, na kojem ima sto hiljada pratitelja, otada je objavljivao uglavnom porodične fotografije, koje otkrivaju da je u Hrvatskoj.

Nakon što je odlučio urediti dvorište, ovaj vikend je proveo s kćerima Balie Dee i Lumi Wren u Selcu. Kako je otkrio bio je vikend pun avantura, a s pratiteljima je podijelio prizore svojih kćeri dok uživaju uz more.

U Sarajevu stigle prve trešnje, evo koliko je novca potrebno za kilogram

U Sarajevu stigle prve trešnje, evo koliko je novca potrebno za kilogram

Jučer ga je pak u Varaždin privukao Špancirfest.

"Jučerašnji izlazak. Hvala svim divnim ljudima u mom životu", poručio je.

"Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče', za Story početkom augusta rekla je Ella Dvornik Pearce i tako stala na kraj spekulacijama, nagađanjima na društvenim mrežama i gradskim tračevima da je ipak došao kraj njezinu braku s Charlesom Pearceom.

Šuškanja o razvodu influencerice, koja se odnedavno ozbiljnije upustila u muzičke vode projektom Alterella, započela su prije godinu dana, no na sva novinarska pitanja o tome Ella je odgovarala vrlo diplomatski i kroz šalu.

Bivši par prestao se pratiti na Instagramu i odvojeno provode ljeto pa i ne čudi što je Ella potvrdila glasine o razvodu.

Njihova ljubavna priča započela je kad je 22-godišnja Ella upoznala Charlesa u Londonu. Jednom je na svom profilu na Instagramu opisala kako je izgledao trenutak prvog susreta.

'U ovom trenu najvažnija su naša djeca koja nas vežu i zbog kojih nismo i nećemo govoriti o našem razvodu. Otvorena sam knjiga kada sam samo ja u pitanju, na to ste se navikli, ali sada je važno da moja obitelj u miru prođe ovo razdoblje koje nikome od nas nije lako. To je sve što ću reći na ovu temu za sada, a zbog cijelog postupka u koji su uključena, naglašavam opet, i naša djeca pokušat ću ovu temu držati što privatnije za njihovu dobrobit, što dalje od kaosa i drame. Hvala na razumijevanju', poentirala je brižna mama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije