Charles Pearce doživio ljetnu nezgodu: 'Ovo je moja bolna faca'

1
Radiosarajevo.ba
Charles Pearce doživio ljetnu nezgodu: 'Ovo je moja bolna faca'
Foto: Instagram / Charles sa kćerkama

Jedna od najpoznatijih influencerica Ella Dvornik nedavno je potvrdila da su dugotrajna nagađanja istinita i da je njenom braku s Charlesom Pearceom došao kraj.

"Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No, ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče', rekla je Ella početkom augusta.

Ella se nakon vijesti o razvodu povukla na Brač kod majke Danijele gdje je boravila neko vrijeme, a mnogi su se pitali što radi Charles.

Na aerodromu u Sarajevu oduzeta veća količina neprijavljenog novca u ličnom prtljagu

Na aerodromu u Sarajevu oduzeta veća količina neprijavljenog novca u ličnom prtljagu

Naime, nakon što je neko vrijeme proveo u rodnoj Velikoj Britaniji, sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelio da se posvetio uređenju okućnice kuće u Balama u Istri.

Nakon toga se sa svojim kćerkicama Balie Dee i Lumi Wren u Selcu, a onda ga je privukao Špancirfest u Varaždinu. Poslije Špancirfesta, Charles se vratio u Bale, a onda je sa svojim mezimicama tamo gledao predstave na otvorenom

Bivši partner Elle Dvornik živi svoj najbolji život, stalno mijenja lokacije

Bivši partner Elle Dvornik živi svoj najbolji život, stalno mijenja lokacije

"Hvala vam, prekrasni Varaždinci, na svim prijedlozima i pozivima. Nažalost, bio sam na putu i vratio se u Bale kako bi djeca otišla na spavanje. Sljedeći ću put ostati cijeli vikend", napisao je Charles na jednom od storyja.

A onda je jučer, 26. augusta, otkrio da se suočio s čestom ljetnom nezgodom - stao je na morskog ježa i na društvenim mrežama objavio kratku snimku na kojoj pokazuje kako pokušava izvaditi bodlju iz stopala.

Ipak, to ga nije zaustavilo da nastavi uživati u ljetnim radostima. Danas je otkrio da sa svojim kćerkicama Balie Dee i Lumi Wren uživa na moru.

"Ježevi su nas odvukli s plaže, ali nisu završili našu zabavu. Naravno, ovo je moja faca zbog bolnog stopala", napisao je Charles u svojoj objavi na društvenim mrežama, piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije