Charles Pearce otkrio tajnu kako je drastično smršao čak 27 kg

0
Radiosarajevo.ba
Charles Pearce otkrio tajnu kako je drastično smršao čak 27 kg
Foto: Instagram / Ella Dvornik i Charles Pearce

Charles Pearce, suprug Elle Dvornik ne prestaje oduševljavati svojom novom linijom.

Naime, prije preseljenja u Istru vježbao je s privatnim trenerom u Zagrebu. Tek nakon što se preselio iz 'metropole', doživio je pravu katarzu - smršao je oko 27 kilograma.

"Dolazak u Istru dao mi je više vremena da se posvetim svom zdravlju i manje mogućnosti da na brzinu naručim lošu hranu putem raznih aplikacija za dostavu kao u Zagrebu. U Hrvatskoj je teško jesti zdravo dok ste u pokretu, salate i zdravi međuobroci nešto su za što morate odvojiti vrijeme i sami ih pripremiti. Naravno da se mijenja, ali…

[instagram]https://www.instagram.com/p/CgxVkHTDZd-/[/instagram]

Ja sam fleksitarijanac koji ne jede ribu, ali vrijeme i način rada mogu utjecati na to.

Radio sam pet dana u tjednu u teretani, ali s obzirom na to da su radni interesi počeli rasti, a moje optimalno radno vrijeme bilo je jutro, malo sam smanjio. Umjesto toga vježbam u teretani kod kuće i kad mogu, odem u teretanu prije nego što odem po djecu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CZ9cnLBIrYc/[/instagram]

Ubuduće ću više vremena provoditi u teretani, samo poslijepodne ili navečer. Planiram početi trčati rano ujutro prije nego što se svi probude", rekao je Charles za Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije