Buba Corelli nakon izlaska na slobodu opet se oglasio na Instagramu

2
Radiosarajevo.ba
Buba Corelli nakon izlaska na slobodu opet se oglasio na Instagramu
Foto: Instagram / Buba Corelli

Amar Hodžić, reper umjetničkog imena Buba Corelli, pušten je danas u 14.30 sati iz pritvora.

To je za portal Radiosarajevo.ba potvrdio njegov advokat Zlatko Ibrišimović.

"Ispitivanje je trajalo oko 90 minuta i sve je završeno kako smo i očekivali. Moj klijent Amar Hodžić je pušten iz pritvora", kazao je advokat Ibrišimović za naš portal.

Zanimalo nas šta se sve dogodilo u sudnici na ispitivanju Bube Corellija: "Tokom ispuitivabnja je utvrđeno da se moj klijent našao na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme. Kako je i sam Amar Hodžić to jučer izjavio. Sve što je govorio, to smo u sudnici i potvrdili."

Podsjetimo, Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) saopćilo je detalje jučerašnjeg okršaja na Stupu, zbog kojeg je uhapšen poznati reper Buba Corelli (Amar Hodžić) i njegov rođak Omar Curić. Buba Corelli i Omar Curić su osumnjičeni da su učestvovali u pucnjavi. Iako su pušteni, predmet ide u redovnu proceduru i istraga o ovom slučaju se nastavlja. U ovom sukobu je, prema informacijama policije, učestvovalo pet osoba, a dvije su povrijeđene.

Danas se na Instagramu, nakon što je pušten iz pritvora, oglasio i Buba Corelli.

Podijelio je printskrin na kojem se vidi izjava njegovog advokata u kojoj se još jednom ponavlja Corellijeva tvrdnja "na pogrešnm mjestu u pogrešnu vrijeme".

Objavio je i printskrin istog teksta, ali i poruku "brat za brata" u kojoj je tagovao Sulejmana Memu Haljevca.

Istu tvrdnju jučer je objavio na Instagramu, u storyju, nakon incidenta na Stupu.

Poruka na Instagramu - undefined

Foto: Instagram: Poruka na Instagramu

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije