Brojne kolege se opraštaju od preminulog glumca: 'Svijet će te se sjećati, Matthew Perry'

0
Radiosarajevo.ba
Brojne kolege se opraštaju od preminulog glumca: 'Svijet će te se sjećati, Matthew Perry'
Foto: X / Matthew Perry

Svijet zabave zavijen je u crno nakon iznenadne smrti nevjerojatnog glumca, Matthew Perry, poznatog po svojoj nezaboravnoj ulozi Chandlera Binga u kultnoj seriji Prijatelji.

Vijest o njegovoj smrti potresla je njegove prijatelje i kolege i nisu oklijevali izraziti svoje duboke osjećaje oproštaja.

Maggie Wheeler, njegova dugogodišnja kolegica iz serije Prijatelji, oprostila se s riječima sjećanja na svog voljenog prijatelja.

Koje je vrijeme Trebevićke žičare tokom majskih praznika: Niže cijene povratne karte

Koje je vrijeme Trebevićke žičare tokom majskih praznika: Niže cijene povratne karte

"Kakav gubitak. Svijet će te se sjećati, Matthew Perry. Radost koju si donio mnogima u svom prekratkom životu će živjeti dalje. Osjećam se izuzetno blagoslovljenim svakim kreativnim trenutkom koji smo podijelili.", napisala je Maggie na svom Instagram profilu.

"Slomljeno mi je srce zbog prerane smrti mog 'sina', Matthew Perry. Gubitak tako briljantnog mladog glumca je šokantan. Šaljem ljubav i sućut njegovim prijateljima i porodici, posebno njegovom ocu, Johnu Bennettu Perryju, s kojim sam sarađivala na serijama Flamingo Road i Falcon Crest.", objavila je Morgan Fairchild.

Kanadski premijer Justin Trudeau, koji je imao priliku upoznati Matthewa Perryja dok je Perryjeva majka radila kao pomoćnica njegovog oca, kanadskog premijera Pierrea Trudeaua, izrazio je svoju duboku tugu zbog vijesti o Perryjevoj smrti. 

"Smrt Matthewa Perryja je šokantna i tužna. Nikada neću zaboraviti igre koje smo igrali u školskom dvorištu, i znam da ljudi širom svijeta nikada neće zaboraviti radost koju im je pružio. Hvala za smijeh, Matthew. Bio si voljen - i nedostajaćeš", napisao je premijer. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije