Posljednja slika koju je objavio Matthew Perry ledi krv u žilama

2
Radiosarajevo.ba
Posljednja slika koju je objavio Matthew Perry ledi krv u žilama
Foto: thestar.com / Matthew Perry

Matthew Perry je prije samo šest dana podijelio na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj se opušta u svom jacuzziju, mjestu gdje je tragično preminuo.

Posljednji post Matthewa Perryja na njegovom Instagram profilu prikazuje ga kako uživa u jacuzziju, svega šest dana prije nego što je preminuo u dobi od 54 godine.

"Ova topla i uzburkana voda uvijek čini da se osjećaš dobro. Ja sam Mattman", napisao je Matthew uz svoju posljednju objavu. 

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Izvori iz policije pišu da se glumac poznat po ulozi u seriji Prijatelji utopio i pronađen je u svom jacuzziju u kući u Los Angelesu nakon što su hitne službe reagovale na poziv zbog srčanog udara.

Navodno je samo dva sata prije tragičnog događaja odigrao partiju pickleballa, nakon čega je zamolio svog asistenta da obavi neke zadatke. Kada se asistent vratio, zatekao je Matthewa u bezsvjesnom stanju te je odmah pozvao hitnu pomoć.

Smrt poznatog glumca potresla javnost: "Matthew Perry će zauvijek biti u našim srcima"

Smrt poznatog glumca potresla javnost: "Matthew Perry će zauvijek biti u našim srcima"

Matthew Perry bio je najpoznatiji po svojoj dugogodišnjoj ulozi Chandlera Binga u kultnoj seriji Prijatelji, koja se prikazivala tokom 10 sezona na NBC-ju od 1994. do 2004. godine, a i danas je iznimno popularna.

Tokom godina, suočavao se s ovisnošću o drogama i alkoholu o kojima je otvoreno govorio. Prvi put se prijavio na rehabilitaciju 1997. godine, a potom se više puta obraćao za pomoć, posljednji put 2011. godine. Njegovi problemi s ovisnošću dosegli su tačku kada se nije mogao sjetiti snimanja čak tri sezone Prijatelja, o čemu je priznao tek 2016. godine.

''Svi smo duboko potreseni ovom viješću. Ljudi su u suzama kada čuju ovu vijest i teško prihvataju da ga više nema. Njegova borba s ovisnostima o drogama i alkoholu nije bila tajna, no posljednji put kada sam razgovarao s njim, činilo se da je na putu prema ozdravljenju'', izjavio je Perryjev dugogodišnji prijatelj.

''Matthew je mnogo puta potražio pomoć i liječenje, no uvijek je bio osoba koja je željela ozdraviti i oporaviti se. Ova vijest je zaista tragična. Bio je ljubazna osoba, uvijek spremna pomoći drugima. Svi se sada trudimo prihvatiti ovu tešku istinu'', dodao je prijatelj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije