Britney Spears dobila šamar: Htjela se fotkati s novom francuskom zvijezdom NBA lige

1
Radiosarajevo.ba
Britney Spears dobila šamar: Htjela se fotkati s novom francuskom zvijezdom NBA lige
FOTO: Društvene mreže / Britney Spears

Francuska košarkaška zvijezda Victor Wembanyama (19) još nije odigrao niti jednu minutu u NBA ligi, a već je privukao silnu pažnju javnosti. Novi igrač San Antonio Spursa s ekipom je u Las Vegasu, a tamo je susreo brojne obožavatelje.

Jedna od njih je i Britney Spears (41), koja je mladića uočila blizu restorana u kojem je planirala večerati sa suprugom Samom Asgharijem i dvoje prijatelja, piše 24sata.

Britney se približila Victoru kako bi ga pitala za fotografiju. Potapšala ga je po ramenu kada je Damian Smith, čovjek na čelu osiguranja, odgurnuo i ošamario. Ona je pala na pod, a uz to ispale su joj i naočale.

Denis Bećirović otputovao u Egipat: U Kairu ga dočekao Ahmed Issa

Denis Bećirović otputovao u Egipat: U Kairu ga dočekao Ahmed Issa

Nakon incidenta, Britney je otišla u restoran. TMZ doznaje kako se Smith otišao ispričati pjevačici.

"Morate razumjeti da se ovo može dogoditi kada ima puno obožavatelja oko njega", navodno je rekao, a pjevačica je prihvatila izvinjenje. U trenutku kada je ošamario, nije prepoznao da je riječ o njoj.

Britney Spears
Foto: Instagram/Britney Spears: Britney Spears

Nakon svega, Britney je cijeli slučaj prijavila policiji. Ipak, policija to neće tretirati kao napad jer je Smith branio košarkaša, a nije ciljno napao pjevačicu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije