Brat Lepe Brene oženio sina Edina: Porodica Jahić na okupu poslije mnogo godina

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koga briga

za ovu u maskirnoj i njenog brata?!

Saliveno belo odelo i koreografija....

...bilmez u promo sakou i belim pelama, koja je ovo upisancija na Bh portalu?! Nekad fakat kontam da nas nije dovoljno pobilo. Pokusaj zamisliti jevrejske novine 1975e izvjestavaju o svadbi sina Hitlerove pevaljke?

user

Bitno da se on vjencao u crkvi. 🤦‍♀️

Zikina kobila

Bol boluje zikina kobila kad se sjeti da je fahreta bila.....obicna opajdara

Adodoa

Sestra Lepe Brene zove se Faketa.

Paradzematlija

Sta je sad ovo? Nista Begova dzamija, nema Erdogana za kuma. Uzas. Bosnje se malo modernizovale.

DERIM

Balkanski papanluk

Lepa nasa

Istocno Sarajevo te voli

Opet nepravedno zapostavljanje

Nekako se dobija utisak da se Rome namjerno izostavlja u ovim pricama o Kusturici i Zivojinovicki. Pa poznato je da ima i bijelih Roma.

Gh

Zavist je cudo. Ko god je otisao iz bosne i nesto uspio, bosnje mu odmah hebu mater. Trebala je ostati kod vas da hoda zamotana ko nindza i nepismena, onda bi vam valjala.

Oki

A što sad je i brat Brene faca........i Edin....a Jovan i Stojan su manje bitni zato što u braća Zorana i Gorana ....

/ Najnovije