Brat Lepe Brene oženio sina Edina: Porodica Jahić na okupu poslije mnogo godina

11
Radiosarajevo.ba
Brat Lepe Brene oženio sina Edina: Porodica Jahić na okupu poslije mnogo godina
Foto: Instagram / Lepa Brena na svadbi

Rođeni brat pevačice Lepe Brene, Faruk Jahić, danas je oženio sina Edina, koji je izgovorio sudbonosno ''da'' dugogodišnjoj izabranici Maji.

Ovaj događaj okupio je cijelu porodicu poslije mnogo godina, s obzirom da Brena i Faruk žive u Beogradu, dok je njihova sestra Fara dom pronašla u inostranstvu.

Brena je zajedno sa sestrom Farom i njenom ćerkom Majdom krenula put restorana gdje se održava svadba, a one su zabilježile taj momenat serijom selfi fotografija na kojima nisu mogle da skinu osmijehe sa lica.

Saša Magazinović dobio policijsku zaštitu

Saša Magazinović dobio policijsku zaštitu

[instagram]https://www.instagram.com/p/ChM8xFpsGdm/[/instagram]

I dok je pjevačica za vjenčanje odabrala bijelo odjelo koje joj stoji kao saliveno, njena sestra opredjelila se za dugačku haljinu ljubičaste boje u kojoj je blistala, prenose srbijanski mediji.

Odmah po dolasku u restoran Brena je na Instagram postavila video prvog plesa mladenaca, a koji je izazvao lavinu komentara njenih fanova.

Sudeći po njemu, Edin i Maja zaista uživaju u svom najljepšem danu te su odigrali i unapred osmišljenu koreografiju, odjeveni kao iz modnih časopisa.

[instagram]https://www.instagram.com/p/ChNHHZTJuAh/[/instagram]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (11)

/ Najnovije