Brad Pitt bijesan na Angelinu Jolie zbog djece: Tvrdi da ovo radi da bi ih izmanipulirala

1
Radiosarajevo.ba
Brad Pitt bijesan na Angelinu Jolie zbog djece: Tvrdi da ovo radi da bi ih izmanipulirala
Foto: EPA - EFE / Angelina Jolie i Brad Pitt

Glumica Angelina Jolie ovih dana plijeni pažnju u Parizu, gdje radi na snimanju novog filma Maria, u kojem ima glavnu ulogu.

Nekoliko je puta fotografirana u elegantnom izdanju, a mnogi su primijetili da se na setu nalaze i njena djeca, sinovi Maddox (22) i Pax (19).

Ovo nije nimalo neuobičajeno, budući da su oba sina i ranije viđena na snimanju filma Without Blood, gdje su imali aktivne uloge.

Ramo Isak razgovarao s čelnikom MUP RS nakon napada na bošnjačke povratnike - evo šta su dogovorili

Ramo Isak razgovarao s čelnikom MUP RS nakon napada na bošnjačke povratnike - evo šta su dogovorili

"Mi odlično sarađujemo. Uvijek kada je filmska ekipa vrhunska, onda vam se čini kao da radite s porodicom. Dakle, i ovdje je to bilo tako", rekla je tada za People.

Angelina Jolie u novom filmu glumi legendarnu opersku pjevačicu Mariju Callas

Angelina Jolie u novom filmu glumi legendarnu opersku pjevačicu Mariju Callas

Iako zvuči kao idilično porodično druženje, mnogi se sada pitaju što o svemu misli Angelinin bivši suprug, Brad Pitt.

Kako piše Story, Pitt je ljetos burno reagirao, nakon što je saznao da je Jolie zaposlila njihovu kćerku Vivienne (15) kao pomoćnicu producentice u njenoj produkciji predstave The Outsiders. On navodno smatra kako Jolie zapošljava njihovu djecu samo kako bi se osvetila njemu, i kako on više ne bi imao kontakt s njima.

"Smatra da je ovo još jedan način da uzdrma vezu njegove kćerke i njega. Nije tajna da je Angie uvijek radila sve da djecu privuče u 'mamin tim'. Ona je prava manipulatorica kada se radi o tome čiju će stranu djeca zauzeti", rekao je izvor ljetos.

Mnoge sada zanima hoće li Pitt komentirati rad njihove dvojice sinova, budući da je od ranije poznato da oni s ocem već godinama nemaju nikakav kontakt.

Navodno je Jolie podnijela zahtjev za razvod upravo radi glumčevog sukoba sa sinom Maddoxom u privatnom avionu, koji je tada htio obraniti majku.

"Sva djeca bila su uplašena. Angelina je ozlijedila lakat i leđa, a jedno je dijete Brad pokušao ugušiti te mu je uz to zadao i udarac u lice", rekli su izvori bliski Angelini dok oni s Bradove strane ipak govore kako ništa od tih navoda nije istina.

Podsjetimo, Brad se zbog Angeline razveo od Jennifer Aniston, a već sljedeće godine s njom je dobio dijete.

Dobili su troje biološke djece, a vjenčali su se 2014. godine. Idila nije dugo trajala i Angelina je podnijela zahtjev za razvod 2016., a sve do danas svi sporovi između Angeline i Brada, nekoć zlatnog holivudskog para, nisu razriješeni

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije