Ovo su dva najzgodnija muškaraca na svijetu po izboru Brada Pitta

0
Radiosarajevo.ba
Ovo su dva najzgodnija muškaraca na svijetu po izboru Brada Pitta
Foto: Društvene mreže / Brad Pitt

Pojam ljepote mijenja se vremenom i jako je subjektivan, ali neki frajeri iz svijeta zabavne industrije zauvijek će ostati poznati kao najzgodnije face svih vremena.

Od Rudolpha Valentina i Marlona Branda koji više nisu s nama pa sve do Clinta Eastwooda koji je zakoračio u duboku starost, nekim se muškarcima divimo jer su konstruisali školu one stare muškosti.

Iako podosta mlađi od legendi koje smo spomenuli na početku, Brad Pitt definitivno je jedan od najljepših muškaraca ikada.

Protesti u Australiji zbog nasilja nad ženama: Traži se proglašenje nacionalne vanredne situacije

Protesti u Australiji zbog nasilja nad ženama: Traži se proglašenje nacionalne vanredne situacije

Gotovo da se ne može pronaći lista najljepših muškaraca svih vremena, a da Brad ne drži barem jedno od prva tri mjesta. On je kao vino, govore mnogi, a iako su nakon njega rasle generacije zgodnih muškaraca, malo ko bi Brada mogao skinuti s trona.

Baš zato je i više nego relevantan za upitati ga jedno suviše subjektivno pitanje:

Ko su, po njemu, najzgodniji muškarci svih vremena? Pitali su ga to novinari Voguea, a on je istaknuo dva muškarca za koja smatra da im jednostavno nema ravnih. Prvi više nije s nama, ali sjećanje na njega nikad neće izblijediti.

Ako govorimo o ljudima iz svijeta glume, budući da je to moj svakodnevni posao, moj neposredni izbor je Paul Newman. Ostario je s takvom gracioznošću i svi uvijek govore da je bio zaista poseban čovjek. Bio je velikodušno, iskreno i toplo ljudsko biće, rekao je Brad Pitt za Vogue o slavnom američkom glumcu i redatelju koji je preminuo 2008. godine u dobi od 83 godine.

A ako moram navesti nekog iz sadašnjosti – to mora biti George Clooney, dao je Brad tu titulu svom bliskom prijatelju i također jednom od najvećih frajera svih vremena.

Dobitnici Osara po mnogima su i najjači glumci današnjice, a osim što su savršen duo na ekranu, i privatno su jako dobri prijatelji pa je Bradov izbor možda ipak malo previše subjektivan, piše Zadovoljna.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije