Bivša žena predsjednika Formule 1 prošla horor: Napadnuta Slavica Ecclestone

0
Radiosarajevo.ba
Bivša žena predsjednika Formule 1 prošla horor: Napadnuta Slavica Ecclestone
Foto:Famous People / Slavica Ecclestone

Napad se dogodio oko jedan sat poslije ponoći dok je Ecclestone spavala. Kako doznajemo, Slavica Ecclestone pretrpjela je lakše tjelesne ozljede. Slučaj istražuje švicarska policija.
 
Kako kažu izvori bliski Slavici Ecclestone, bivšoj supruzi Bernieja Ecclestonea, nekadašnjeg predsjednika uprave Formule 1, gospođu Ecclestone su dvojica maskiranih napadača napala u noći sa subote na nedjelju u njezinoj kući u Gstaadu u Švicarskoj.

Napad se dogodio oko jedan sat poslije ponoći dok je Ecclestone spavala. Kako saznaje Večernji list, Slavica Ecclestone pretrpjela je lakše tjelesne povrede, a napadači su pobjegli. Slučaj istražuje švicarska policija. 
 
Dok su bili u braku, Bernie i Slavica Ecclestone bili su jedan od najpoznatijih parova na svijetu, a ni razlika od 29 centimetara visine nije im smetala da ostanu zajedno 24 godine. U braku su dobili kćeri Petru i Tamaru. Svjetski mediji pisali su da je glavni razlog raspada braka činjenica da Bernieja nikada nije bilo kod kuće te da je lagao da će smanjiti odsutnost od kuće i entuzijazam prema poslu, što je i on sam priznao. 

"Šta imam od njega? Dolazi s posla poslije osam, večera i ode spavati. Čak i ako je na odmoru, ne može dvije minute biti na miru. Osim posla, ništa ga ne zanima. Nema hobi, a druge ljude smatra dosadnima", izjavila je jednom prilikom Slavica te unajmila advokata i odselila iz raskošnog doma od 10 miliona funti (22,9 miliona KM)

Muhamed Jusić nakon značajne odluke OIC-a: Ovo je poruka da se neće politički trgovati Srebrenicom!

Muhamed Jusić nakon značajne odluke OIC-a: Ovo je poruka da se neće politički trgovati Srebrenicom!

"Izbacila me": Kako je fatalna Slavica iz Laktaša dobila stotine miliona eura

"Izbacila me": Kako je fatalna Slavica iz Laktaša dobila stotine miliona eura

"Nisam želio tada razvod, za razliku od nje. Izbacila me dok sam još bio zaljubljen u nju. Imala je 50-ak godina i željela drukčiji život. Nije joj se sviđalo što 17, 18 puta na godinu odlazim od kuće. Zašto nisam ostao da spasim brak? Mislim da sam joj to spomenuo, no znala je da lažem", priznao je poslije Bernie. 

Brakorazvodna parnica 11. marta 2009. godine trajala je tek 58 sekundi, što vjerovatno spada među svjetske rekorde, koliko je bilo potrebno da sudija pročita rješenje. Brzo i lako su se dogovorili oko podjele imovine. Slavici je pripalo više od milijardu dolara vrijednih nekretnina i udio u dionicama. Danas je najvjerovatnije najbogatija Hrvatica na svijetu, piše Večernji list. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije