Sestre Ecclestone potrošile 24 hiljade eura za umjetni snijeg

Radiosarajevo.ba
Sestre Ecclestone potrošile 24 hiljade eura za umjetni snijeg
Nasljednice Formule 1, sestre Tamara (33) i Petra Ecclestone (29), odrasle su u neviđenom raskošu, a sve to žele priuštiti i svojoj djeci.

Starija Tamara s kćeri Sophijom (3) i suprugom Jayom Rutlandom (36) praznike provodi kod Petre u Los Angelesu.

A na Instagramu su podijelile fotografije na kojima se vidi kako su dovele cijelu ekipu - od Djeda Mraza i njegovih vilenjaka i vilenjakinja, raskošnih ukrasa, a kako bi doživljaj bio pravi, platile su oko 24 hiljade eura kako bi ispred vile u Bel Airu bio umjetan snijeg. 

U vili koju je Petra kupila od producenta Aarona Spellinga, trenutno živi mlađa sestra Ecclestone sa svojom kćeri Lavinijom (4) i blizancima Jamesom Jr. i Andrewom (2). Ove godine rastala se od milijardera Jamesa Stunta, a najviše voli provoditi vrijeme sa sestrom Tamarom.

Ona, čak, sve svoje vrijeme provodi s kćeri Sophijom, a često na društvenim mrežama dijeli detalje iz njihovog luksuznog života. Na primjer, mala Sophia svake godine ima adventski kalendar veličine manje sobe, a ove godine je jedan od poklona bio - pas.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije