Slavica Ecclestone obukla prozirne tajice, pa joj izvirile bijele gaćice

Radiosarajevo.ba
 Slavica Ecclestone obukla prozirne tajice, pa joj izvirile bijele gaćice

Fotografije: Boško Karanović, Jutarnji.hr

Slavica Ecclestone, bivša supruga vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea, nedavno je imala malu nezgodu s garderobom, kada joj se na modnoj reviji u Beogradu kratka srebrna haljina podignula do struka te joj se ispod crnih tajica naziralo minijaturno donje rublje. Da stvar bude gora, nitko od okupljenih nije joj ukazao na činjenicu da okolo hoda gole stražnjice pa je Slavica veselo nastavila ispijati pjenušac i pozirati fotografima.

Naime, najbogatija hrvatska razvedenica bila je gost iznenađenja na prošlotjednoj beogradskoj reviji Zagrepčanke Meline Džinović, 30 godina mlađe supruge poznatog folk pjevača Harisa Džinovića.

Inače besprijekorno odjevena, Slavica je slika i prilika kako bi trebala izgledati žena vrijedna milijardu funti, no zbog nekog razloga to nije bio slučaj i na modnom događaju u susjednoj Srbiji. Kako tvrde ostali gosti na zabavi, 52-godišnjakinja je iz automobila izašla s haljinom oko struka te je tek nakon desetak minuta shvatila da je polugola.



Navodno je odmah povukla haljinu i rekla nešto tipa “Ups, što se to dogodilo!”. Bivša manekenka, nakon 24 godine braka, razvela se prošle godine od 80-godišnjeg britanskog poduzetnika Bernieja Ecclestonea te je u razvodu navodno dobila polovicu njegova bogatstva procijenjenog na 2,1 milijarde funti. Slavica i Bernie imaju i dvije odrasle kćeri, Tamaru i Petru.

jutarnji.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije