Bio je proglašen za najljepšeg muškarca svijeta, a zapravo nosi titulu "najsmrdljivijeg" glumca

0
Radiosarajevo.ba
Bio je proglašen za najljepšeg muškarca svijeta, a zapravo nosi titulu "najsmrdljivijeg" glumca
Foto: Facebook / Robert Pattinson

Robert Pattinson (37) nedavno je ispričao kako nije baš brinuo o osobnoj higijeni i da bi mogle sedmice proći, a da on ne opere kosu.

To ga uopće nije opterećivalo, a onda je iz nekog razloga ipak počeo prati. Glumca je proslavila uloga u 'Sumrak sagi' zbog koje su ga mnogi prozvali jednim od najatraktivnijih glumaca.

Prije nekoliko godina proglašen je najljepšim muškarcem na svijetu i to zahvaljujući matematičkom 'zlatno presjeku', ali s time se mnoge nisu složile i tvrdile su kako ima puno ljepših glumaca od njega.

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

"Često nosim kapu/šešir jer imam toliko ostataka sranja u kosi od godina i godina taloženja, nisam je prao i nisam imao nikakvog smisla za osobnu higijenu. Čak i danas se ne snalazim sa stvarima u kojima bih trebao biti seksi dečko ili što već, i doslovno pitam ljude u studiju da skinu perut s mene", rekao je Robert.

Dodao je da ako ne operete kosu šest sedmica, nećete je morati prati nikada više, sve dok ne postane nepodnošljivo. Zbog higijenskih navika je imao problema dok je snimao 'Sumrak sagu'.

Neugodan susret na Met Gali: Bili su najljepši slavni par, a onda se desio prekid

Neugodan susret na Met Gali: Bili su najljepši slavni par, a onda se desio prekid

"Smrdi. Mislim, to je užasno. Nikada se ne tušira ​​i to izluđuje ljude na setu", znalo se komentirati. Kolegica iz filma, Kristen Stewart, rekla je da je on 'sjajno mirisao' i da nema problem s njim po tom pitanju.

"To je neka životinjska stvar koja se događa. Išao je uz film, tako da je bio savršen", rekla je. Danas je drukčiji. 

"Ne mogu reći je li to zbog moje veze sa Diorom ili zato što sam stariji, ali sam počeo voditi računa o higijeni i hidrataciji. To je bila prilično duboka promjena u mom životu. Nikada ne bih pomislio da ću jednog dana nositi šifon, svilu i saten", zaključio je, prenosi Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije