Robert Pattinson napio se u glazbenom studiju

Radiosarajevo.ba
Robert Pattinson napio se u glazbenom studiju


GLUMAC Robert Pattinson trebao bi ponovno razmisliti o svojoj glazbenoj karijeri nakon što se napio u holivudskom glazbenom studiju. Britanska zvijezda filma "Sumrak" potrošila je cijelo bogatstvo kako bi unajmila profesionalne glazbenike i iznajmila glazbeni studio u Hollywoodu. Međutim, umjesto da je zasukao rukave i ozbiljno se prihvatio posla, Robertova večer u studiju pretvorila se u večer neumjerenog opijanja bez imalo glazbe.

"Robert bi trebao ponovno razmisliti želi li ostvariti glazbenu karijeru. Nije uspio ništa napraviti jer je pozvao hrpu svojih frendova i donio tonu `cuge` u studio. Cijelu noć se samo opijao s prijateljima i zafrkavao glazbenike koje je unajmio. Toliko se napio da nije mogao snimiti ni jednu pjesmu", rekao je izvor za National Enquirer. Podsjetimo, Pattinson je prije par mjeseci progovorio o svojoj želji da snimi album: "Svi moji prijatelji snimaju albume i to me frustrira. Bavio sam se glazbom u prošlosti, a do kraja godine bi htio snimiti svoj vlastiti album".

index.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije