CSI / Bio je najplaćeniji glumac i najpoželjniji muškarac, sada ni traga od starog šarma

20. 06. 2019. u 19:05:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 41

Ako niste ljubitelji serije "CSI: Miami" sigurno ste barem jednom vidjeli uvodnu špicu serije u kojoj glumi David Caruso. Glumac skida sunčane naočale i gleda u kameru ubitačnim pogledom i nikako ne liči na nekog opasnog lika, jer je njegov imidž sasvim drugačiji.

Serija "CSI: Miami" uživala je veliku popularnost i do kraja desete sezone Caruso je zarađivao 375.000 dolara po snimljenoj epizodi. Bio je jedan od najplaćenijih glumaca u nekoj televizijskoj seriji. Nakon završetka serije 2012. godine odlučio je da se povuče iz glumačkog svijeta i javnosti.

Tokom karijere imao je armiju obožavateljki, a 1993. godine bio je proglašen za najprivlačnijeg muškarca, iako mu na početku karijere zbog njegove neobične boje kose i građe koja nije atletska nisu predviđali uspješnu karijeru. Često je u intervjuima isticao kako je film "Kum" bio presudan da se bavi glumom.

Tri puta je bio u braku, a prvi put se oženio 1979. kad se vjenčao s Cherry Maugans i u braku su bili do 1983. godine. Tada je upoznao glumicu Rachel Tikotin i nakon što se rastao sa Cherry odmah se oženio sa Rachel. Godinu dana nakon vjenčanja postali su roditelji djevojčice kojoj su dali ime Gretha. Brak je trajao tri godine i nakon razvoda njegov odnos sa kćerkom je postao kompliciran, piše Žena Blic.

Poslije trećeg braka sa stjuardesom Margaret Buckley rekao je da mu je drago što njegova nova izabranica ne dolazi iz svijeta šoubiznisa. Ni ovaj brak nije predugo potrajao i nakon osam godina par se rastao zbog Davidove afere s instruktoricom joge.

Na setu serije "CSI: Miami" emotivno se konektovao sa Lisom Marquez sa kojom je dobio dvoje djece, sina Markeza koji se rodio 2005. godine i kćerku Palomu koja se rodila 2007. godine. Sa Lizom David je na kraju završio na sudu jer ga je tužila za prevaru i nanošenje duševne boli. Tvrdila je kako ju je tokom cijele veze držao pod kontrolom kako privatno tako i poslovno. Bio je jako posesivan i ljubomoran i optužio je Lizu da ga vara s njegovim ličnim asistentom ali i sa najboljim prijateljem.

Tokom veze, kako tvrdi Liza, emotivno ju je zlostavljao i čak je tražio i da prekine prvu trudnoću. Kad se dijete rodilo nije mogao da podnese što plače, a kad je ostala drugi put trudna pokušao je da je udari. Iza leđa prijateljima je govorio da je ona psihički nestabilna osoba i da je loša majka.

Nakon duge sudske bitke glumac je bivšoj supruzi mora da isplati milionski iznos ali to se navodno nikada nije dogodilo. Pred kraj snimanja serije i njegovi kolege su tvrdili kako se glumac ponaša kao razmaženo derište. Nakon završetka snimanja Caruso se povukao iz javnosti, a neke od rijetkih fotografija snimljenih u posljednje dve godine otkrivaju kako se 63-godišnji glumac poprilično ugojio i izgubio onaj šarm zbog kojeg su žene nekada padala na njega.

KOMENTARI (2)