Bila je najfatalnija žena Jugoslavije, a sada odlazi iz Hrvatske: 'Za koji dan predajemo papire'

0
Radiosarajevo.ba
Bila je najfatalnija žena Jugoslavije, a sada odlazi iz Hrvatske: 'Za koji dan predajemo papire'
Foto: Screenshot/YouTube / Marina Perazić

Nakon što je postala jedna od najvećih zvijezda ovih prostora, Marina Perazić se preselila u New York.

Kako je jednom prilikom rekla, slava ju je gušila i nikada nije htjela biti poznata. Marina se vratila u Hrvatsku, a sada opet planira otići u Ameriku i tamo živjeti s kćerima.

Muzičarka Marina Perazić, 80-ih je imala status najvećeg seks-simbola regije. Iako je od vremena kada je nastupala s grupom Denis&Denis prošlo već gotovo 40 godina. Nakon što je postala jedna od najvećih zvijezda ovih prostora, Perazić se preselila u New York. Kako je jednom prilikom rekla, slava ju je gušila i nikada nije htjela biti poznata.

Zagrebački obavještajac ponovo djeluje u BiH: "Ne treba obraćati pažnju na američka rješenja"

Zagrebački obavještajac ponovo djeluje u BiH: "Ne treba obraćati pažnju na američka rješenja"

"U Ameriku sam otišla nakon 4 i po godine jako intenzivne karijere. Mi smo postali slavni preko noći, to je sve došlo iznenada. Ono što me najviše opterećivalo je gubitak privatnosti. Očekivala sam okej, kad dođem u Zagreb, onda je normalna stvar, imam neki koncert, da ću poslije davat autograme i slikat se, ali kad sam u Rijeci hodala, to je bilo strašno. Prosto nisam mogla ići od stana do none, a da za mnom ne trče", izjavila je za InMagazin. Zbog toga se preselila u New York, prihvativši tako poziv dugogodišnjeg partnera i bubnjara grupe EKV Ivana Fecea Firčija.

Na sudbonosno pitanje "hoćeš ići sa mnom u Ameriku?", ja sam rekla da. Nikad se nismo vjenačali, ali to je bilo to sudbonosno da. On je otišao, nakon šest mjeseci sam ja otišla za njim. To je bilo '88. u 10. mjesecu. Puno prije onih svih nemilih događaja na ovom podneblju. Nažalost, da sam bila tu, da nismo otišli, vjerovatno bih doživjela isto to što je doživjela Mira Furlan. Jer je on iz Novog Sada, ja sam iz Rijeke, niko nikad nije razmišljao o tome. Nije bilo bitno kakvo je njegovo porijeklo, nit je danas bitno. Ali jednostavno mislim doživjeli bi velike neugodnosti", ispričala je Marina, a prenosi Večernji.

Danas su ona i Ivan roditelji dvije kćerke - Mije Katarine i Lune Marije. One su izrasle u prave ljepotice, a još uvijek žive u New Yorku gdje se Perazić planira vratiti uskoro.

"One su naši sponzori, s obzirom da su one američke državljanke, tako da će biti sponzori mami i tati da dobijemo američke papire, za koji dan predajemo to", priznaje Marina koja želi biti najbolja baka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije