Priča o Loni Willison / Bila je milionerka, a sada se bori za život na ulici

23. 10. 2021. u 08:25:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Bivša manekenka Loni Willison koja je postala beskućnica često izazove interes javnosti nakon što se njezine fotografije pojave u medijima. Loni je, naime bila supruga zvijezde "Spasilačke službe" Jeremyja Jacksona.

Nažalost, od plavokose ljepotice za kojom su uzdisali diljem svijeta na mnogobrojnim naslovnicama magazina postala je neprepoznatljiva prosjakinja koja preživljava na ulicama Los Angelesa.

Willison je od milijunašice pala na prosjački štap, a s ovisnošću o opijatima bori se već godinama. 

Američki paparazzi nedavno su ponovno uhvatili potpuno neprepoznatljivu bivšu ljepoticu koja kopa po smeću losangeleških ulica. Nakon što su neke od fotografija prošle godine dospjele u javnost, nekolicina njezinih bivših prijatelja pokrenula je akciju da je se makne s ulice, no u tome nisu uspjeli. Loni se navodno samo otuširala i najela u hotelu i ponovo se vratila prosjačenju na ulicama Los Angelesa.

Novinarima je rekla da više nema telefon, ali ima dovoljno hrane i mjesto za spavanje. Prethodno je otkrila kako se ne tušira po godinu dana jer je tako sigurna da je nitko neće silovati na ulici.

Stvarno je tužno vidjeti što se dogodilo s ljepoticom koja je krasila naslovnice časopisa, a za to nije sama kriva. Naime, traumu zbog veze s Jeremyjem, inače ovisnikom, koji se drogirati počeo još za vrijeme snimanja 'Spasilačke službe' nikada nije liječila kod psihijatra, već se odala porocima.

Stvarno je tužno vidjeti što se dogodilo s ljepoticom koja je krasila naslovnice časopisa, a za to nije sama kriva. Naime, traumu zbog veze s Jeremyjem, inače ovisnikom, koji se drogirati počeo još za vrijeme snimanja 'Spasilačke službe' nikada nije liječila kod psihijatra, već se odala porocima.

Dok su bili u vezi Jeremy je tukao Loni, zbog čega je u njihov dom nekoliko puto pozvana policija. Jedan put joj je slomio rebra, ozlijedio vrat i izgrebao joj lice i tijelo.

Ona ga se toliko bojala da ga je odbijala prijaviti policiji, već su to morali učiniti susjedi. Ipak, prekinuli su i kaže da joj je trebalo dva mjeseca da se oporavi.

"Morala sam dati otkaz, nisam se više mogla baviti modelingom. Nisam izlazila s prijateljima", kazala je.

Prijavila ga je tek nakon što su ga izbacili iz kuće Celebrity Big Brothera, showa u kojem je sudjelovao, kada je na televiziji pokazao grudi manekenke Chloe Goodman

No, i dalje je bila bez posla, te nije imala nikakve prihode. Izgubila je stan i više nije mogla plaćati osobni automobil. Pala je u tešku depresiju, završila na ulici i počela se drogirati. Više se ne javlja poznanicima i prijateljima koji joj žele pomoći, te samo preživljava kao ovisnica na ulicama Los Angelesa. Amerika dugo ima problem s brigom o beskućnicima, a na ulicama živi više od pola miliona ljudi.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA