Bh. starleta: Ne kuham. Nemamo svi ambicije biti domaćice i puniti paprike

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

***

Tuner

*****a ima samo jednu ambiciju. Kome si dala. A portalu da pise o tebi tuko?

Kurir

***

Mimo

Ti si muslimanka...volela bi da si Srpkinja..smrdiš kao i svaki musliman ka Kurir muslimani mirisu, vi srbi smrdite kao krmad fujj

Jole

A ja..sad se ove sto se za pare udaraju zovu starlete!!pa nestat ce i tih budala sto te vodaju po restoranima i sta onda?

Gax

***

Dobrinjaxxx

Jadna ti ako mislis da je ambicija biti domaćica i puniti paprike. To je ljubav prema porodici. Žene danas rade, zaposlene su, majke su, domaćice, izvrsne kuharice, i naravno odlične supruge svojim muževima. To nije ambicija to je ljubav za porodicu. Ambicija je tvoj život. Slikanje ispred ogledala pojavljivanje u restoranu i to je to.... Tu ti se sve zvršava. Plitko, nema šta.... Želim ti sretan život u svakom slučaju.

?

Ja cuti ulojeni... ka Gax Znas li zasto je kandilo uvedeno u crkvene obrede? Jer je Isus mahao njim na posljednjoj veceri? Neeeee. Jer su vjernicke ovcice smrdile gore od stoke pa kako ces jadni popo izdrzati sat vremena u zatvorenom prostoru sa balegarima?

Kako to

Sta znaci starleta? Jeli to isto kao i animir dama, koja povremeno primi

Mex

Pa ti i jesi za ******

Baton

To je ona ****,čuj starleta :)

Griffin

Sve vec receno o plavusama

ma

*** muslimanka

Crni

Jadno njeno dijete koje će ona hraniti po restoranima.

/ Najnovije