Bennifer i detalji sa vjenčanja na koje se čekalo dvije decenije

0
Radiosarajevo.ba
Bennifer i detalji sa vjenčanja na koje se čekalo dvije decenije
Foto: Twitter / J.Lo i Ben Ben Affleck

Jedan od omiljenih zvjezdanih parova, Ben Affleck i Jennifer Lopez vjenčali su se u Las Vegasu ovog vikenda..

Kako pišu inostrani mediji, par je izvadio dozvole za brak u subotu, 16. jula u Nevadi, a za zaruke je javnost saznala u aprilu ove godine kada je pjevačica objavila sliku prstena na društvenim mrežama.

Kao što se i očekivalo danas su objavljene slike vjenčanja, J.Lo je bila odjevena u jednostavnu bijelu haljinu, a njen frizer Chris Appleton, zabilježio je spremanje prije sudbonosnog "da".

Sve Dodikove prazne najave o otcjepljenju: 'Iduće godine u ovo doba, bit ćemo nezavisni'

Sve Dodikove prazne najave o otcjepljenju: 'Iduće godine u ovo doba, bit ćemo nezavisni'

Glumica je fotografije s vjenčanja objavila i na svojoj stranici "On the JLo". Nakon svečane ceremonije presvukla se u modernu vjenčanicu s potpisom Zuhaira Murada.

"Uspjeli smo. Ljubav je lijepa. Ljubav je ljubazna. Pokazalo se i da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina smo bili strpljivi", napisala je Lopez.

Ben i Jennifer bili su zaručeni prije dvadeset godina, a od prošle godine u aprilu opet su se počeli viđati. Nekad popularni par mediji su od milja nazvali 'Bennifer'.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije