Jennifer Lopez u izdanju koje malo toga prepušta mašti

2
Radiosarajevo.ba
Jennifer Lopez u izdanju koje malo toga prepušta mašti
Foto: IG / jlo / Jennifer Lopez

Glumica Jennifer Lopez prisustvovala je premijeri svog novog Netflixovog dokumentarca 'Halftime'.

Oduševila je obožavatelje u crnoj haljini s poluprozirnim izrezima koji su naglasili njene slavne obline. U međuvremenu, svoj je izgled upotpunila ružičastim ružem, smeđim sjenilom i baršunastom crnom torbicom.

U prvom planu je bio i zaručnički prsten sa zelenim dijamantom koji joj je darovao Ben Affleck ranije ove godine, i još jedan dijamantni prsten.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Zvijezda je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju s događanja, koja je u roku od sat vremena dobila 250.000 lajkova i preko 3.000 komentara. Jedan pratitelj je napisao: "Izgledala si nevjerojatno večeras, Jen. Jedva čekam pogledati 'Halftime'!" Drugi je dodao: "Tako lijepo i vrlo seksi. Sviđa mi se. Ugodnu noć. Volim te, Jen!"

Film, koji dolazi na velike ekrane 14. juna, istražit će zvijezdin osobni život, uključujući njezin odnos s 14-godišnjim blizancima Max i Emme, kao i njezin poslovni život, navodi se u priopćenju za javnost, piše Jutarnji.hr.

Prošle sedmice je otkriveno da će se zvijezda i zaručnik Affleck useliti zajedno nakon što su kupili nekretninu na Beverly Hillsu za nevjerojatnih 47,7 miliona funti. Vila je nedavno bila u vlasništvu australskog milijardera Jamesa Packera, bivšeg zaručnika Mariah Carey. Inače, Jennifer trenutno posjeduje kuću u Bel-Airu, dok Affleck ima nekretninu u Pacific Palisadesu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije