Bella Hadid fotografijama zabrinula obožavatelje: Modrice, krv, zavoji...?

1
Radiosarajevo.ba
Bella Hadid fotografijama zabrinula obožavatelje: Modrice, krv, zavoji...?
Foto: EPA-EFE / Bella Hadid

Manekenka Bella Hadid (26) zabrinula je pratitelje nakon što je na društvenim mrežama podijelila fotografije nogu u modricama i leđa prekrivenih zavojima.

Sjedila je u toplesu na krevetu u bolničkoj sobi, sa zavojem oko desne ruke i gazom na leđima.

Sljedeća fotografija prikazuje njene noge. Prekrivene su velikim, tamnim modricama, a na trećoj fotografiji može se vidjeti štrcaljka koja je napunjena krvlju.

Fotografije koje su zabrinule njene fanove
Foto: Instagram: Fotografije koje su zabrinule njene fanove

Manekenka nije otkrila više detalja o svom zdravstvenom stanju. Ipak, ranije je kazala da pati od lajmske bolesti, odnosno od bakterijske zaraze koja napada organizam i koja u težim slučajevima može dovesti do problema s radom srca, oštećenja živaca, oticanja zglobova i poteškoća s koncentracijom.

"Nekada spavam 12 sati i ne mogu ustati iz kreveta. Imam jake bolove u zglobovima, takozvanu moždanu maglu i anksioznost. Postoji mnogo simptoma koji se ne mogu odmah uočiti. Život ide dalje i ne smijem odustati", ispričala je prije šest godina na događaju Global Lyme Alliancea o svojoj borbi s tom bolešću, podsjećaju 24sata.hr.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ci8kgrrNCNR/[/instagram]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije