Manekenka Bella Hadid iznenadila sve: Mnogi nisu zadovoljni novim dečkom

0
Radiosarajevo.ba
Manekenka Bella Hadid iznenadila sve: Mnogi nisu zadovoljni novim dečkom
Foto: jnews.uk / Bella Hadid i Marco Kalman

Manekenka Bella Hadid već se neko vrijeme viđa s Marcom Kalmanom, a ko je zapravo misteriozni muškarac kojeg mnogi nazivaju nedovoljno dobrim?

Bella Hadid ponovno ljubi, a čini se da ni ova veza neće biti skrivena od javnosti.

Podsjetimo, Bella Hadid bila je u javnoj vezi s reperom The Weekndom.

Maestralni Džanan Musa vodio Real Madrid do prve pobjede u play-offu

Maestralni Džanan Musa vodio Real Madrid do prve pobjede u play-offu

O njima se počelo šuškati još 2015. godine, a od tada su nekoliko puta prekinuli i ponovno se mirili. Sve je krenulo kada su viđeni na festivalu Coachelli prije nekoliko godina, a potvrda o međusobnoj Hemiji veoma je brzo stigla i za javnost. Iste su te godine zajedno otišli na New York Fashion Week gdje su s revije Alexandera Wanga otišli držeći se za ruke. Ali, krajem 2016. godine, počelo se govorkati da je par prekinuo, piše Story.hr.

Bellini pratitelji su bili iznimno tužni kada je okončala vezu s reperom jer su smatrali da su njih dvoje srodne duše. Međutim, Bella je krenula dalje, a čini se da ponovno ljubi.

Još u julu 2021. godine, manekenka je objavila pomalo zamućenu fotografiju na kojoj se grli s tajanstvenim muškarcem u Francuskoj.

Prema Us Weeklyju, 25-godišnja manekenka je tada napisala: "Vrijeme mog života. Zdrava, zaposlena i voljena".

Obožavatelji su brzo identificirali muškarca, Marca Kalmana. Objava je u međuvremenu izbrisana, ali čini se da romansa između Belle i Marca postaje snažnija i medijski praćenija.

Ko je Marc Kalman?

Novi dečko Belle Hadid je umjetnički direktor, a to znači da on ima zadnju riječ kada se radi o umjetničkim pravcima projekata i on smišlja ili odobrava umjetničke ideje na projektu. Njegov opus uključuje projekte sa Travisom Scottom, Milk Studios MADE Fashion Week-om, KNG Records-om i brendom naočala Smoke x Mirrors. Također, radio je kao modni asistent za The New York Times Style Magazine. Marc je poznat po svom radu u dizajnu odjeće, pakiranjima albuma i brendiranju proizvoda.

Strani mediji tvrde da par svoju vezu vješto skriva od 2020. godine, a anonimni izvor je za Page Six rekao da se Bella i Marc viđaju od jula te godine.

"Ako bi izašli, on bi prvi izašao, uzeo auto, a onda bi ona ušla u auto. Odvezli bi se na neko mjesto, a on bi je ostavio, ali ne bi izašao i otišao parkirati auto", rekao je izvor. "Bili su vrlo pažljivi da ih u isto vrijeme ne vide na ulici".

Nakon što su postali javni par, počele su kružiti šale da je Marc 'mršaviji od Belle' i da samim time 'nije muževan'. Mnoge je začudilo da je Bellu privukao takav muškarac, nakon repera The Weeknda. Ipak, manekenka se ne zamara takvim komentarima i uživa u novoj ljubavi.

Kako su se upoznali?

Prvi put su zajedno viđeni na Manhattanu, iako je Marc stajao nekoliko metara iza Belle.

Upoznali su se u New Yorku. Izvor blizak Belli i Marcu rekao je za E! da su se davno sreli u New Yorku jer su radili na istom projektu. Bio je kreativac iza mnogih modnih projekata i tako su im se putevi susreli. Izvori bliski paru su za strane mediji rekli da su Bella i Marc jako sretni, zaljubljeni i oduševljeni jedan drugim.

Ono što je sve zanimalo jest odobrenje Belline porodice. Ona je navodno upoznala Marca i oduševljena je njime. O majci Belle Hadid, Yolandi Hadid, posljednjih se godina govori zaista svašta, a glasine da kontrolira živote svoje djece su sve glasnije. Pratitelji su bili začuđeni da majka odobrava ovu vezu jer je inače prilično stroga kada su u pitanju ljubavni životi njezine djece.

Mladi je par zadnji put viđen u New Yorku u šetnji nakon ručka.

Marcov profil na Instagramu je privatan i ne želi se javno eksponirati više nego što je potrebno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije