Barmen otkrio pozadinu hapšenja Justina Timberlakea: 'Ako je pio više to nije bilo ovdje'

0
Radiosarajevo.ba
Barmen otkrio pozadinu hapšenja Justina Timberlakea: 'Ako je pio više to nije bilo ovdje'
Foto: EPA - EFE / Justin Timberlake

Svjetska pop zvijezda Justin Timberlake (43) proživio je turbulentnu sedmicu nakon što je 18. juna pritvoren zbog prekomjerne konzumacije alkohola.

Sada se oglasio barmen njujorškog hotela koji je posluživao muzičara u noći hapšenja. Zaposlenik The American Hotel-a u Sag Harboru u ekskluzivnom razgovoru za People potvrdio je pjevačeve tvrdnje.  

Prema saznanjima istog medija, u policijskom izvještaju stoji kako je Timberlake organima reda rekao: "Popio sam samo jedan martini nakon čega sam slijedio svoje prijatelje na putu prema kući" s čime se složio barmen koji kaže da je 43-godišnjak prije odlaska zaista popio samo jedno piće. Priču je dodatno potkrijepio njegov kolega izjavom: "Ako je pio više, to nije bilo ovdje", aludirajući na prostorije hotela.

Eksplozija u restoranu u Turskoj. Veliki broj mrtvih, snimljen trenutak eksplozije

Eksplozija u restoranu u Turskoj. Veliki broj mrtvih, snimljen trenutak eksplozije

Timberlake je priveden nešto sitno poslije ponoći, a policijski službenici koji su u tom trenutku patrolirali Long Islandom tvrde da su na pjevaču primjetili staklene oči i osjetili miris alkohola u njegovu dahu. Pritom je imao usporeno govorio i djelovao nestabilno. Navodno, on je u svom BMW-u prošao kroz crveno svjetlo na semaforu te se vozio po krivoj strani ulice.

Međutim, takozvani 'princ pop-a' ubrzo je pušten na slobodu i nakon samo par dana nastavio je s turnejom The Forget Tomorrow, u sklopu koje je nastupio u čikaškom United Centru gdje se obratio fanovima. "Toliko vas mi je prišlo i kazalo 'Odrastao sam uz tebe, čovječe'. Želim da svi znate da sam ja odrastao uz vas. Vi predstavljate velik i lijep dio mog života i ponekad ne uspijevam pronaći riječi kojima bi izrazio zahvalnost što me nastavljate podržavati", rekao je emotivni Justin, koji bi se pred sudom trebao pojaviti 26. jula. 

Podsjetimo, uhićenje pjevača dogodilo se sredinom mjeseca na Long Islandu, priopćila je policija Sag Harbora. Pop zvijezda se suočava s optužbama za vožnju u alkoholiziranom stanju i očekuje se da će biti izveden pred sud uskoro. 

Zvijezdu turske serije zovu novom Adrianom Limom: Ona opravdala taj epitet

Zvijezdu turske serije zovu novom Adrianom Limom: Ona opravdala taj epitet

Ovaj nemili događaj dogodio se uoči Timberlakeova dva koncerta u Chicagu nadolazećeg vikedna i dva nastupa u New Yorku ove sedmice. Inače, poznati pjevač je nedavno na Instagramu povodom Dana očeva podijelio iskrenu objavu hvaleći svoje sinove - Silasa kojem je devet godina i Phineasa koji ima tri godine.

"Moja dva najveća dara. Svakim danom učim više o sebi samo zato što ste me oboje izabrali da vam budem tata. Uvijek ću biti tu za vas i kada bude teško i kada bude lako.  Hvala vam što ste mi dali najveću svrhu za Dan očeva", napisao je Timberlake i dodao:

"Sada igrajmo igru ​​u kojoj ćemo se svi samo opustiti i pustiti tatu da gleda posljednje kolo US Opena. Živjeli svi očevi. Pozdravljam vas! Na svom Instagramu je i Justinova supruga Jessica Biel također podijelila čestitke svom suprugu povodom Dana očeva. - Ti si naša stijena. Stijena na koju se penjemo, oslanjamo se. Stijena koja nas zaklanja od sunca. Volimo te", poručila mu je supruga Jessica Biel, prenosi Večernji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije