Zvijezdu turske serije zovu novom Adrianom Limom: Ona opravdala taj epitet

0
Radiosarajevo.ba
Zvijezdu turske serije zovu novom Adrianom Limom: Ona opravdala taj epitet
Foto: Screenshot/Instagram / Afra Saracoglu

Turska glumica Afra Saracoglu zvijezda je serija Zlatni kavez koja se emitira na Novoj TV, a svojim izgledom često privlači pažnju.

Glumica koju zovu turskom Adrianom Limom na svom je Instagram profilu objavila fotografije s ljetovanja gdje je na ležaljci pozirala u bikiniju cvjetnog uzorka

"Španija je uvijek dobra ideja", napisala je Afra u opisu objave dok je ispijala koktel i upijala zrake sunca, a obožavatelji su joj udijelili pregršt komplimenata.

EURO 2024 | Uživo iz Gelsenkirchena s utakmice Europskog prvenstva: Engleska - Slovačka 0:1

EURO 2024 | Uživo iz Gelsenkirchena s utakmice Europskog prvenstva: Engleska - Slovačka 0:1

"Najslađa cura na svijetu", "Tako si prelijepa", "Supermodel", "Mi te volimo", samo su neki od komentara.

Inače, ova 25-godišnja ljepotica odrasla je bez oca, a nakon što su joj se roditelji razveli, iz Istanbula se s majkom preselila u gradić na egejskoj obali te poslije na jug Turske.

Prvu ulogu ostvarila je na prvoj godini studija komparativne književnosti na Sveučilištu u Eskişehiru i to u filmu Druga prilika kojeg je režirao i producirao Özcan Deniz. Afra je tada imala svega 18 godina te se zaljubila u svog redatelja koji je bio od nje stariji 25 godina.

Njega smo viđali u brojnim poznatim turskim serijama kao što su Istanbulska nevjesta i Sudbina. Afrini roditelji nisu htjeli prihvatiti vezu između Alfe i Ozcana, ali uprkos tome, Alfa i Ozcan ostali su u vezi gotovo godinu dana sve dok se on nije zaljubio u Feyzu Aktan s kojom sada ima i dijete i s kojom se 2018. godine vjenčao, a onda i rastao godinu dana kasnije. Sada je u braku sa Samar Dagdar, piše Dnevnik.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije