J.Lo zabrinula fanove: Pjevačica jedva koračala, tjelohranitelj je držao za ruku

0
Š. L.
J.Lo zabrinula fanove: Pjevačica jedva koračala, tjelohranitelj je držao za ruku
Foto: Screenshot/Instagram / Jennifer Lopez

U ponedjeljak, 24. juna, 54-godišnja zvijezda pojavila se na reviji Christian Dior Haute Couture za jesen/zimu 2024-2025 izgledajući u najmanju ruku čudno.

Ono što je zabrinulo fanove širom svijeta jeste njen izgled i čudni pokreti koji su izazvali lavine komentara, poput: "Šta joj se dešava?!","Izgleda loše..","Ova žena treba odmor..","Izgleda staro, umorno..","Ljubav je ubija.., "Mislila sam da je pijana..", samo su neki od komentara.

Njen tjelohranitelj držao ju je za ruku, dok je ona laganim korakom i vidljivo umorna koračala ka izlazu s revije.

Drama na benzinskoj pumpi u Sarajevu: Muškarac napadnut nožem

Drama na benzinskoj pumpi u Sarajevu: Muškarac napadnut nožem

Glasine kruže da je razvod sa njenim suprugom Benom razlog odgađanja turneje This Is Me... Live koja je trebala je započeti 26. juna u Orlandu na Floridi i uključivala nastupe širom zemlje.

Osim problema u braku sudeći po njenom izgledu Lopezova ima zdravstvene probleme  koji su u većoj mjeri utjecali na njen izgled.

@voguegermany

@JLO at the @Dior Couture Fall/Winter 2025 show in Paris. #voguegermany #jlo #jennifer #lopez #jenniferlopez #jlopez #jen #jenniferlopezedit #jloedit

♬ original sound - <33

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije