Ben Affleck se sastao sa bivšom ženom: Šta o ovome svemu misli Jennifer Lopez?

0
Radiosarajevo.ba
Ben Affleck se sastao sa bivšom ženom: Šta o ovome svemu misli Jennifer Lopez?
Foto: EPA - EFE / Ben Affleck i Jennifer Lopez

Usred glasina o raspadu braka Bena Afflecka i Jennifer Lopez, obožavatelji se sada pitaju što bi bilo da se glumac vratio bivšoj Jennifer Garner, umjesto JLo.

Kad su Ben Affleck i Jennifer Lopez obnovili svoju romansu 2021. godine, nakon više od 15 godina pauze, obožavatelji nisu prestajali s reakcijama na društvenim mrežama

Slavni je par prvi put bio u vezi između 2002. godine i 2004. godine, ali i tada je njihova veza u javnosti odjeknula brzinom munje. Tri godine kasnije, glumac je iselio iz zajedničke vile vrijedne 60 miliona dolara (120 miliona KM) u Los Angelesu. 

Nevrijeme stiglo u BiH: Ulice pod vodom, kolaps u saobraćaju

Nevrijeme stiglo u BiH: Ulice pod vodom, kolaps u saobraćaju

I dok glasine kruže oko razvoda Afflecka i Lopez, glumca je u njegovom unajmljenom domu u Los Angelesu posjetila bivša supruga i majka njegovo troje djece Jennifer Garner, s kojoj je ostao u prijateljskim odnosima.

Par se razišao 2018. godine nakon 10 godina braka, ali su ostali bliski, najviše zbog kćeri Violet (18), sina Fina (15) i Samuela (12).

Unatoč usponima i padovima u njihovom braku i konačnom razvodu, Jennifer je Bena opisala kao ljubav njenog života, i to čak nakon njihova razvoda, piše ShowBuzz.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije