Bali-beg i supruga bili pred razvodom, a onda su objavili vijest koju niko nije očekivao

0
Radiosarajevo.ba
Bali-beg i supruga bili pred razvodom, a onda su objavili vijest koju niko nije očekivao
Radiosarajevo.ba / Burak Ozcivit i Fahriye Evcen

Burak Özçivit važi za jednog od najljepših turskih glumaca, a srca obožavateljica širom svijeta osvojio je kao markantni Bali-beg u legendarnoj turskoj sapunici 'Sulejman Veličanstveni'.

Srca obožavateljica je slomio kada se saznalo da ljubi zanosnu kolegicu Fahriye Evcen koja je opet u drugom stanju.

Fahriye Evcen je na svom Instagram profilu pokazala nekoliko fotografija na kojima pozira u crnom uskom kombinezonu, a na kojima se može uočiti trudnički trbuščić, piše T-portal.

Zapalio se autobus u Tuzli: Prevozio mališane na ekskurziju

Zapalio se autobus u Tuzli: Prevozio mališane na ekskurziju

Glumica je u opis stavila samo crno srce, a pratitelji su krenuli s čestitkama shvativši da ona i Burak čekaju svoje drugo dijete.

Turski su mediji pisali da imaju problema u braku. Ona je navodno bila u depresiji zbog očeve smrti i nije htjela prihvatiti Burakovu preoporuku da potraži stručnu pomoć. 

Ali, očito je prava drama dobila sretan kraj. Drugo dijete trebalo bi se roditi u januaru, a spol još uvijek nisu odlučili otkriti.

Podsjetimo, glumac kojeg pamtimo po serijama 'Crna ljubav' i 'Sulejman Veličanstveni' je svoju dragu upoznao na snimanju serije 'Ptica pjevica' 2013. godine.

Nije dugo trebalo da se zaljube, a vjenčali su se 2017. u Istanbulu. Dvije godine kasnije na svijet je stigao sin Karan.

Inače, mnogi ih svrstavaju u najljepše turske parove i glumce, a Fahriye se našla na laskavoj listi najljepših žena na svijetu.

Prije Bali-bega ljubila je 14 godina starijeg glumca Ozcana Deniza koji je također miljenik žena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije