Baka Draška Stanivukovića protiv Tanje Savić: Neka se kani moga unuka...

0
Radiosarajevo.ba
Baka Draška Stanivukovića protiv Tanje Savić: Neka se kani moga unuka...
FOTO: Screenshot / Baka Draška Stanivukovića protiv Tanje Savić

Pjevačica Tanja Savić i gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković su ovih dana na naslovnim stranicama brojnih medija. Razlog je njihova navodna romanska koja je obnovljena nakon nekoliko mjeseci pauze.

Srbijanski mediji su prvi počeli pisati o tome, a potvrda da tu zaista ima nečega stigla je prije nekoliko dana od pjevačice kada je rekla da je "njeno srce u Banjoj Luci".

To je samo dodatno uzburkalo strasti pošto Tanja još uvijek ima supruga s kojim treba da se razvede. On je nakon te izjave zaprijetio Drašku da se kloni njegove supruge.

Samira Hodžić iz Sarajeva je "Nestlé Zdravo! Baka/Nana" za 2024. godinu

Samira Hodžić iz Sarajeva je "Nestlé Zdravo! Baka/Nana" za 2024. godinu

"Sada taj čovek može samo da pojede moje ostatke. Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za njega. Tanja je još uvek zakonski moja žena. Ne bih želeo da mu se nešto slučajno dogodi", kazao je Dušan Jovančević.

Za Blic je sada izjavu dala i baka Stanivukovića, Gospava, koja je također protiv veze, ali iz drugih razloga.

"Nisu u vezi, a i ne bih voljela da jesu. Jednostavno, ona nije za njega. Ona žena ima djecu, ima sve. Udata žena koja ima djecu, šta ima da mi bude fina. Nije za njega da ženi ženu koja ima dvoje djece. Daj bože da je njenoj djeci dobro, ali da se okane mog unuka. Bog joj dragi dao zdravlje za njenu djecu", kazala je Gospava.

Draškova baka kaže da ju je veoma uznemirilo obraćanje Tanjinog muža Dušana, kao i riječi koje je izgovorio na račun još uvijek zakonite supruge.

"Šta sve njen muž izjavljuje, ja to ne mogu da pričam. Šta je sve čovjek rekao. Nju ne znam lično. Znam je od ranije kao pjevačicu. Draško mi je baš sinoć rekao: 'Bako, to je jedna velika glupost, nemoj se sekirati, nema od toga ništa. Oni moraju da pišu'", kazala je Gospava.

Inače, baka bi voljela da se unuk uskoro oženi.

"Uh, to mi je želja. On sada ima djevojku, ali neću o detaljima. A to nema veze sa Tanjom Savić. Treba da nađe neku koja je mlađa i koja će mu roditi djecu. Kaže mi njegov kolega, vozač, da ima finu, lijepu djevojku, da ne može biti bolja. Ali, eto još je drži u tajnosti. A to što pišu za Tanju neka pišu, šta ja mogu", otkriva baba Gospava.

Ona priznaje da unuka još nije stigla da ispita o navodnoj novoj djevojci.

"Njegov vozač nije htio da mi kaže ime djevojke, a ni Draška sinoć nisam stigla da pitam o djevojci. Ja mislim da ona nije javna ličnost", istakla je baka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije