Ashley Graham ne prestaje rušiti tabue: S fanovima podijelila najintimnije detalje

Radiosarajevo.ba
Ashley Graham ne prestaje rušiti tabue: S fanovima podijelila najintimnije detalje
Instagram / Ashley Graham

Najpoznatija plus size manekenka na svijetu ne prestaje rušiti tabue.

Naime, Ashley Graham je cijelu trudnoću s obožavateljima dijelila čak i najintimnije detalje. Poput toga koliko je kilograma dobila, a nije se ustručavala ni nekoliko puta skinuti sve sa sebe i pokazati kako njeno tijelo izgleda.

Nedugo nakon što je rodila objavila je i prve fotografije svog sinčića, a prije nekoliko dana je progovorila i o tome kroz šta mame prolaze nakon porođaja. Svaka njena objava izaziva ovacije i odobravanje obožavatelja te mnoge dame priznaju da ih oduševljava njena iskrenost.

I baš kada pomislite da ne postoji tabu tema koje se Ashley već nije dotaknula, manekenka odluči objaviti novu fotografiju na kojoj pozira kao od majke rođena.

Kako je istaknula, to je i dalje ona, ali je njeno tijelo ispričalo novu priču s čim su se mnoge pratiteljice složile.

"Prelijepa karta dobro proputovanog života", zaključila je jedna od njih.

"Apsolutno očaravajuće", složila se druga.

"Hvala ti na ovoj fotografiji. Zbog nje se osjećam puno bolje jer i sama imam identične strije", zahvalila joj se treća.

"Kao otac troje prekrasne djece i suprug žene koja je prošla sve ovo za nas... Ovo je tako lijepo. Žene to trebaju vidjeti", pohvalio ju je i jedan od rijetkih muškaraca koji su odlučili komentirati ovu fotografiju.

Ova fotografija je dosad zaradila više od 1,2 miliona lajkova te gotovo 16 hiljada komentara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije