Arnold Schwarzenegger upoznao prvu damu Francuske

Radiosarajevo.ba
Arnold Schwarzenegger upoznao prvu damu Francuske
/ Foto: Twitter
Holivudska zvijezda Arnold Schwarzenegger je došao u Pariz na samit o klimatskim promjenama, a dobrodošlicu su mu poželjeli novi francuski predsednik Emmanuel Macron i prva dama Brigitte.

Sudeći prema fotografijama s tog sureta, njihovo upoznavanje je bilo veoma prisno. Bivši političar i jedan od najpoznatijih "snagatora" s velikog platna očigledno je bio očaran prvom damom Francuske pa je iskoristio priliku da je izljubi i zagrli.

Više nego srdačan pozdrav zapao je za oko fotoreporterima koji su zabilježili ovaj trenutak koji je vrlo brzo postao vijest. Tako je činjenica da se u Parizu politička i svjetska elita okupila na samitu na kome će biti riječi o klimatskim promjenama ostala u drugom planu.

Schwarzenegger, inače republikanac koji se krajem kampanje za predsjedničke izbore u SAD-u javno ogradio od republikanskog kandidata, a kasnije i predsjednika Donalda Trumpa, aktivno se zalaže za borbu protiv klimatskih promjena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije