Antonio Banderas se odlučio na drastičnu promjenu izgleda

0
Radiosarajevo.ba
Antonio Banderas se odlučio na drastičnu promjenu izgleda
Foto: Instagram / Antonio Banderas

Glumac Antonio Banderas (63) iznenadio je obožavatelje promjenom imidža, a mnogi se slažu da mu prirodniji, opušteniji izgled dobro stoji.

Naime, Banderas je ovih dana snimljen na jednom događanju u rodnoj Malagi, a po svemu sudeći od sada će njegov zaštitni znak biti divlja, prirodno kovrčava kosa. Da se u potpunosti odlučio za prirodan izgled potvrđuju i sijede u kosi i bradi španskog zavodnika.

I dok su jedni šokirani ovom promjenom, druge ne čudi da se glumac odlučio na ovaj korak s obzirom na sve promjene koje su mu se dogodile u posljednjih nekoliko godina.

Sjećanje na Bojana Tončića: U jeku NATO bombardovanja rekao ne Vojsci Jugoslavije

Sjećanje na Bojana Tončića: U jeku NATO bombardovanja rekao ne Vojsci Jugoslavije

Naime, glumac je 2017. doživio srčani udar, a upravo je zbog bolesti odlučio promijeniti život iz korijena.

"Cijeli taj događaj me natjerao da se zapitam o smislu života. Gledao sam smrti u oči i shvatio da je jedina sigurna stvar u životu, smrt", izjavio je u jednoj televizijskoj emisiji.

Antonio Banderas
Foto: Instagram: Antonio Banderas

Podsjetimo, Banderas je bio u braku s Melanie Griffith gotovo 20 godina, a službeno su se razveli 2015. godine.

Glumac je Griffith varao na svakom koraku, a ona se godinama pokušavala pomladiti kako bi ga zadržala. Ali ta je odluka bila kontraproduktivna, jer Banderas je napustio zbog njezine ovisnosti o plastičnim operacijama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije