Angelina Jolie ponovo ljubi: Slavna glumica pronašla novu zamjenu za Brad Pitta

Radiosarajevo.ba
Angelina Jolie ponovo ljubi: Slavna glumica pronašla novu zamjenu za Brad Pitta
EPA / Angelina Jolie
Nakon godinu i pol dana, koliko je prošlo otkako je Angelina Jolie podnijela zahtjev za razvod od Brad Pitta, napokon je došlo vrijeme da slavna oskarovka krene dalje.

Iako su postojale glasine da je "bacila oko" na mlađu verziju bivšeg supruga, istina je vrlo vjerovatno sasvim drugačija. Navodno, 42-godišnja glumica sreću je pronašla u zagrljaju agenta za nekretnine, s kojim ima neobaveznu vezu.

Ranija nagađanja su ukazivala na to da je Angelina Jolie u vezi s devet godina mlađim glumcem Garrettom Hedlundom, koji neodoljivo nalikuje na njenog bivšeg supruga Brada Pitta. No, najnoviji izvještaj magazina Entertainment Tonight 42-godišnja oskarovka se trenutno zabavlja s agentom za nekretnine.

O dotičnom muškarcu malo se zna, tek da je zgodan i stariji, kao i da nije celebrity ni milijarder. Navodno živi u Los Angelesu, gdje je u posljednje vrijeme stacionirana i sama Angelina Jolie sa šestero djece - Maddoxom, Zaharom, Paxom, Shiloh te blizancima Knoxom i Vivienne.

Izvor blizak glumici ipak je otkrio kako veza "nije ozbiljna", već da se par zabavlja i dobro provodi u zajedničkom društvu.

Baš poput bivše supruge, polako je krenuo dalje i Brad Pitt, no ovoga puta svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti. Šuška se kako djevojke s kojima se viđa najčešće dolaze u njegovu kuću i ne izlazi s njima na javna mjesta. No sve su to samo prolazne avanture.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije