Izazvala pažnju: Angelina Jolie na naslovnici Voguea

0
Radiosarajevo.ba
Izazvala pažnju: Angelina Jolie na naslovnici Voguea
Foto: EPA-EFE / Angelina Jolie

Naslovnica britanskog Voguea koju je snimio Crag McDean izazvala veliko zanimanje javnosti.

Naime, nakon duže vremena, na njoj se našla Angelina Jolie

Ona nije tipična zvijezda modernog doba. Ne koristi društvene mreže, rijetko je viđamo u javnosti, rijetko daje intervjue. Zato i jeste naslovnica britanskog časopisa izazvala pažnju, pišu mediji.

Sve je snimljeno u njenom domu u Los Angelesu u kojem živi sa svojom djecom, a fotografije možete pogledati OVDJE.

Njen dom je samo pet minuta udaljen od kuće u kojoj živi Brad Pitt, njen bivši suprug.

U intervju koji je vodio glavni urednik Edward Enninful, Jolie je otkrila kako se njena porodica nosi s pandemijom, kako provode vrijeme, koji su joj poslovni planovi, ali i što nosi u torbici svaki dan, piše Buro247.

Govoreći o životu nakon razvoda, kazala je da su posljednjih nekoliko godina bile teške i da je fokusirana na to da izliječim porodicu.

"Bio je dug proces, ali polako dolazim do tog stadija. Kao da se led topi i krv se polako vraća u moje tijelo", kazala je čuvena glumica i humanitarka.

O godinama kaže da misli da će doživjeti svoj vrhunac u 50-ima.

"Neki dan sam skakala s djecom na trampolinu i djeca su mi kazala: 'Mama nemoj to raditi. Ozlijedit ćeš se'. Pomislila sam kako je to smiješno. Bila sam akcijska zvijezda, a danas mi klinci govore da siđem s trampolina jer bih se mogla ozlijediti", rekla je Jolie.

Pandemiju su, kaže, proživjeli kao i svaka porodica s djecom.

"Zahara je imala operaciju početkom prošle godine i laknulo mi je da je sve prošlo dobro i da smo ušli u lockdown smireni. Pax je u zadnjem razredu srednje škole, ali ne može uživati jer je kući. Zahara je napokon dobila vozačku dozvolu, ali je polagala odjevena u zaštitno odijelo s maskom na licu. Niti jedna normalna radnja za djecu nije normalna danas, ali rođendani idu dalje i mislim da nas je ovo sve što se događa učinilo humanijim stvorenjima", ispričala je Jolie.

Govoreći o humanitarnom radu, kazala je da je, kada je bila mlađa, bila jako ljuta i bijesna na sistem koji dozvoljava da djeca umiru od gladi ili zbog genocida. Sada kada je starija, dodala je, naučila je kako se boriti sa sistemom iznutra.

Pričala je o modi i istakla da uživa u kvalitetnim komadima koje iznosi do kraja, te da ne mijenja svoj stilski izražaj i da je to njen zaštitni znak.

Pogledajte i video:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije