Angelina Jolie doživjela neugodnu situaciju: Obožavatelj zaobišao osiguranje i nasilno ju zagrlio

1
Radiosarajevo.ba
Angelina Jolie doživjela neugodnu situaciju: Obožavatelj zaobišao osiguranje i nasilno ju zagrlio
Foto: EPA - EFE / Angelina Jolie

Obožavaoci su u nevjerici nakon što su vidjeli obožavatelja kako zaobilazi sigurnost i brzo hvata Angelinu Jolie dok je bila na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu.

Nema sumnje da je Angelina Jolie jedna od najvećih filmskih zvijezda u Hollywoodu, i oskarovska glumica je već navikla na svoj slavni status.

Međutim, dok je bila na festivalu u Torontu ove sedmice, ljudi su bili zapanjeni trenutkom koji je mogao brzo krenuti po zlu.

Edin Džeko oštro reagovao prema navijaču: "Misliš da si smiješan?"

Edin Džeko oštro reagovao prema navijaču: "Misliš da si smiješan?"

Glumica je bila na događaju povodom premijere svoje ratne drame Without Blood, koju je sama napisala i režirala.

U jednom slatkom trenutku, Jolie je stala da se fotografiše s obožavaocima i pokušala potpisati gotovo sve što su joj približili... Što je prilično uobičajena scena za većinu slavnih osoba.

@vanessatresjolie

😅 #angelinajolie #fan #hug #security #tiff #toronto #withoutblood

♬ suono originale - ANGELINA JOLIE ALIKE

Međutim, situacija je krenula u drugom pravcu kada je obožavalac uspio da zaobiđe sigurnost i uhvati Jolie u zagrljaj. Nakon početnog šoka, činilo se da je Jolie uzvratila zagrljaj i par je kratko razgovarao.

Hrabri obožavalac, koji je očigledno bio preplavljen emocijama, zatim je brzo ispraćen od strane sigurnosti, dok je Jolie zamolila da budu ljubazni prema obožavaocu, nadajući se da će izbjeći bilo kakve agresivne pokušaje da je odstrane.

Klip incidenta već je počeo da se širi na više društvenih mreža, s mnogim ljudima koji hvale glumicu zbog njenog odgovora, dok se ističe kako je incident mogao vrlo brzo da se pogorša.

Debi na crvenom tepihu: Brad Pitt cijelom svijetu pokazao 26 godina mlađu djevojku

Debi na crvenom tepihu: Brad Pitt cijelom svijetu pokazao 26 godina mlađu djevojku

Na Twitteru, jedan korisnik je komentarisao: "Ovo je zaista zastrašujuće... zamislite da je bio pogrešan tip 'obožavaoca.'"

Drugi je napisao: "Zaista je to lijepo riješila, ali istovremeno neko u tom timu sigurnosti treba da bude otpušten. Šta ako je imao nož???"

Treći je napisao: "[Wow] treba joj bolja sigurnost, ako obožavalac može da je dosegne tako lako, zamislite nekoga ko želi da joj naudi, ima mnogo ludih ljudi." A četvrti je dodao: "Ovo je riješila s tolikom smirenošću, prava kraljica."

Peti korisnik je komentarisao: "Angelina je to sjajno riješila i čak je rekla sigurnosti da budu ljubazni dok je obožavalac ispraćen."

Jolie je definitivno bolje riješila situaciju nego što bih ja, jer biti iznenada uhvaćen od strane nepoznate osobe i primoran da im pružim zagrljaj nije moj pojam idealne noći na filmskom festivalu, piše Unilad.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije