Andrija Milošević našao bogatašicu s kojom putuje po svijetu

Radiosarajevo.ba
Andrija Milošević našao bogatašicu s kojom putuje po svijetu
Foto: Instagram / Andrija Milošević i Aleksandra Tomić

Glumački par Andrija Milošević i Aleksandra Tomić nastanili su se nadomak Ade Ciganlije u naselju Banovo brdo u Beogradu. Kupili su jednosoban stan u blizini Aleksandrinog porodičnog doma. Pošto su se skućili prošle godine, komšije ih još uvijek nisu dobro upoznale.

"Ovdje stanuje moja majka koja nam čuva djecu dok smo na poslu. Rekla nam je da joj je Andrija komšija, djevojku nije spominjala. Mama kaže da je on jako simpatičan i neposredan, čuje ga kako razgovara u liftu sa komšijama", rekao nam je jedan mladi gospodin dok je sa suprugom i djecom išao prema automobilu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on

Jedan od Andrijinih komšija blago ironičan rekao je:

"Ne brinem ja za njega. Mima i Milan Karadžić su ga probili u glumi, a onda je počeo sam da širi svoju mrežu. Našao bogatu Beograđanku zbog koje je bio ljetos i na Jamajci kod njenog prijatelja biznismena na svadbi o kojoj se brujalo danima. Snašao se kao i svi Crnogorci u Beogradu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on

Tri djevojke iz Andrijine zgrade hvale komšiju.

"Šta da vam kažem o Andriji osim da je dobar i ljubazan komšija. Znam da stanuje na četvrtom ili na petom spratu. Njegovu djevojku ne znam. Baš sam mislila da je slobodan dečko poslije neke duge veze", rekla je Andrijina mlada komšinica, očigledno razočarana zbog saznanja da je u vezi i da ne živi sam.

Jedan od mladih roditelja iz susjednog ulaza otkrio je da Andrija i Aleksandra rijetko pješače i da se uglavnom sreću u garaži, odakle idu direktno liftom ka stanu.

"Andrija ne glumi zvijezdu iako ga svi prepoznaju. Djevojka mu je lijepa i simpatična, ali on dominira zbog harizme. Sjajan je komšija i vrlo preduzimljiv ne samo u poslu kojim se bavi, nego i u privatnom životu. Drago mi je da je osnovao svoje pozorište. Ova dva ulaza imaju zajedničku garažu i za sve što treba da radimo u interesu svih nas Andrija se među prvima uključuje u akciju. Vrlo je fin", istakao je komšija glumačkog para. U obližnju lokalnu prodavnicu Andrija ne dolazi svakodnevno, ali svakako ga viđaju nekoliko puta sedmično.

"Andrija kupuje kod nas cigarete obavezno i uvijek poneki slatkiš. Nema neki omiljeni proizvod, a ne znam da li kupuje za sebe, djevojku ili za oboje. On je uvijek nasmijan i opušten. Super je. Djevojka nikad ne dolazi sa njim, obično ga čeka u kolima", kaže prodavačica za Blic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije