Alena Islamovića nisu pustili u Kanadu: "Danas je svijet skrojen od laži..."

Radiosarajevo.ba
Alena Islamovića nisu pustili u Kanadu: "Danas je svijet skrojen od laži..."
Foto: Akta.ba / Alen Islamović

Alen Islamović u petak je propustio koncert Bijelog dugmeta u Vancouveru, a propustit će i današnji u Torontu jer zbog problema s vizom nije mogao letjeti s ostalim članovima benda.

Dva rasprodana koncerta kojima bend slavi 45 godina postojanja proći će tako bez Islamovića, koji se javio obožavateljima kako bi objasnio što se dogodilo.

Poruka Svima u Kanadi zbog mog nedolaska na koncerte Bijelog dugmeta u Vankuveru i Torontu. Danas je svijet skrojen od laži gdje svaka nada nema smisla, gdje se jedni smatraju važni, a drugi nevažni, gdje jedni mogu imati sve, a drugi ništa, gdje se čak i prava na život smatraju ništavnim. Ovo je stvarnost u koju upadamo i mi umjetnici i gdje nam podmeću labirinte, prepreke i zasjede. Još jednom izražavam duboko žaljenje svima koji su srcem došli na te koncerte“, napisao je uz snimku.

Neki fanovi već su se pobunili nakon koncerta u Vancouveru jer smatraju da su prevareni. Neki su se žalili kako je koncert kasnio, a bend nije svirao pjesme Bijelog dugmeta, a i na Facebook eventu današnjeg koncerta već neki negoduju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije