Aleksandra Prijović zaplakala na koncertu u Hrvatskoj

1
Radiosarajevo.ba
Aleksandra Prijović zaplakala na koncertu u Hrvatskoj
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Koncert Aleksandre Prijović u Zetri

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović (28) oduševila je publiku u riječkoj dvorani Zamet svojim posljednjim koncertom u nizu.

Uzbuđeni obožavatelji su uživali u više od tri sata vrhunske muzike, pjevajući hitove poput Za nas kasno je, Dam, dam, dam, Psiho, Devet života i mnoge druge. Nakon višeminutnih ovacija, emocije su preplavile pjevačicu koja nije mogla zadržati suze.

"Volim vas!", rekla je Prijović publici, zahvaljujući im na podršci. "Uvijek je malo reći hvala, ali Rijeka, hvala vam za tri nezaboravne noći! Bez vas ne bih bila ovdje danas", dodala je ganuta.

Pratite obraćanje Christiana Schmidta: 'Pismo Željke Cvijanović ne poštuje činjenice'

Pratite obraćanje Christiana Schmidta: 'Pismo Željke Cvijanović ne poštuje činjenice'

Njezina turneja 'Od istoka do zapada' traje već nekoliko mjeseci, a Prijović ističe da je svaki koncert poseban doživljaj.

"Posjetili smo mnoge gradove i države, ali uvijek se dogodi ta posebna emocija koju ne mogu objasniti", rekla je.

Na pozornici joj se kao gošća pridružila pjevačica Sandra Afrika, te su zajedno izvele hit Devojka tvog druga. Prija je pohvalila Sandru i izrazila oduševljenje što je imala priliku završiti koncert s njom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije