Djevojka iz publike na koncertu Aleksandre Prijović u Zenici postala zvijezda večeri

0
Radiosarajevo.ba
Djevojka iz publike na koncertu Aleksandre Prijović u Zenici postala zvijezda večeri
Foto: Kolaž / Koncert Aleksandre Prijović

Aleksandra Prijović, popularna pjevačica, je oduševila publiku u Zenici areni Husejin Smajlović ne samo svojim izvanrednim nastupom, već i spontanim trenutkom koji je postao hit na društvenim mrežama.

Dok je izvodila svoje hitove pred brojnom publikom, Aleksandra je pozvala jednu djevojku iz publike da se pridruži na pozornici. Vesela djevojka iz Viteza nije mogla sakriti svoje oduševljenje dok je plesala s Aleksandrom, a vrhunac je bio kada je preuzela mikrofon i zapjevala dio pjesme Tek je 12 sati, koja je jedan od omiljenih hitova na koncertima Prijovićke.

Ovaj neplanirani trenutak izmamio je osmijeh na licima svih prisutnih, a Aleksandra nije mogla prestati smijati se dok je djevojka preuzimala kontrolu nad mikrofonom i izazvala euforičan odjek u areni uz uzvike podrške "Volimo te, Prijo" koje su pratile i ostale prisutne.

Čengić: Za 5 mjeseci završeni poslovi koji su čekali deceniju, ispunio sam još jedno obećanje

Čengić: Za 5 mjeseci završeni poslovi koji su čekali deceniju, ispunio sam još jedno obećanje

Reakcije na društvenim mrežama bile su izvanredne, a snimci ovog simpatičnog trenutka brzo su postali viralni, šireći se kao požar među obožavateljima.

Poseban gost na koncertu bio je Emir Aličković, koji je nedavno napustio Lapsus bend, dodatno obogaćujući večer svojim talentom i prisustvom.

@croatianginger

PRIJO MI TE VOLIMO❤️ . . . #aleksandraprijovic #prija #aleks #zvijezda #viral #foryou #fyp #foryoupage #aleksandra #aleksandra #prijovic #prijovicka #kragujevac #odistokadozapada #osijek #koncert #tiktokbalkan #tiktokhrvatska #banjaluka #borik #9zivota #testament #novisad #halaspens #spens #countdown #apmaraton #maraton #mestozlocina #prvired #zenica #ludnica

♬ original sound - Marija Pocrnjić
@adna.velispahic

Energija ove djevojcice 😍 #aleksandraprijovic #zenica #viral #music #balkan #foryoupage #foryou #fyp

♬ original sound - Adna Velispahić

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije