Alec Baldwin se oglasio prvi put nakon odbačene optužbe za ubistvo: Pogledajte šta je rekao

0
Radiosarajevo.ba
Alec Baldwin se oglasio prvi put nakon odbačene optužbe za ubistvo: Pogledajte šta je rekao
Foto: EPA - EFE / Alec Baldwin

Glumac Alec Baldwin (66) oslobođen je optužbi za ubojstvo iz nehaja u petak na sudu u Novom Meksiku. Sutkinja se složila da su tužioci i policija zatajili dokaze o izvoru metka s kojim je tokom snimanja filma Rust ubijena snimateljica Halyn Hutchins prije tri godine.

Sada se glumac prvi put oglasio nakon donesene presude na društvenoj mreži.

"Previše je ljudi koji su me podržali da bih im sada zahvalio. Za sve vas, nikada nećete znati koliko cijenim vašu ljubaznost prema mojoj porodici", napisao je.

Tragedija u BiH: Muškarac smrtno stradao u požaru

Tragedija u BiH: Muškarac smrtno stradao u požaru

Brojni pratitelji nizali su čestitke u komentarima i glumcu uputili lijepe želje.

"Sretna sam zbog tebe", "Puno ljubavi želim tebi i tvojoj porodici", "Oduvijek smo znali da nikada, baš nikada, nećete željeti da se ikome naudi! Budite nježni prema sebi", pisali su fanovi.

Podsjetimo, Baldwin je uvijek negirao optužbu za nesretno ubojstvo u vezi s fatalnim pucnjem na snimateljicu Halynu Hutchins, tvrdeći da nije povukao okidač pištolja te da su drugi na setu western filma Rust u Novom Meksiku bili odgovorni za sigurnosne provjere oružja. Prijetila mu je kazna do 18 mjeseci zatvora u slučaju osude, piše Net.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije