Christian Bale odmara u Hrvatskoj: Za bijeg od realnosti odabrao magičan otok

5
Radiosarajevo.ba
Christian Bale odmara u Hrvatskoj: Za bijeg od realnosti odabrao magičan otok
Foto: Instagram / Stanica za iznajmljivanje bicikla objavila Baleovu fotografiju

Slavni hollywoodski glumac Christian Bale (50) stigao je u susjednu Hrvatsku.

To je objavljeno na Instagram profilu kompanije koja se bavi iznajmljivanjem bicikla, a iz objave je bilo jasno da je kao destinaciju za svoj odmor odabrao prekrasan otok Mljet.

"Pogodite ko je s nama biciklirao danas? Nema pogrešnog odgovora!" napisali su uz fotografiju, a među ponuđenim odgovorima su Christian Bale, Batman i Bruce Wayne.

Umjetna inteligencija uzima danak: Njemački gigant otpušta čak 10.000 radnika

Umjetna inteligencija uzima danak: Njemački gigant otpušta čak 10.000 radnika

Iako stranci u Hrvatskoj najčešće biraju otoke poput Hvara ili Visa, Bale je odlučio posjetiti onaj na kojem se nalazi nacionalni park te oduševljava ljepotom i bogatstvom fore i faune, a jasno je da je svoj dan proveo biciklirajući na unajmljenom biciklu.

Inače, poznati glumac je već više od 20 godina u braku s Amerikankom srbijanskih korijena Sandrom Blažić, zbog koje je prešao i na pravoslavnu vjeru. Njihovo dvoje djece, uz engleski, govori srbijanski jezik kako bi ona u svom domu održala i dio svoje kulture.

Četiri godine mlađa Sandra Blažić bivša je manekenka, a upoznali su se na zabavi 90-ih godina i vjenčali 2000. u Las Vegasu. Dobili su kćer Emmeline i sina Josepha.

Christian Bale proslavio se s 13 godina kada se pojavio u Spielbergovom Carstvu sunca. Od tad je glumio u raznim hitovima, uključujući Nolanovog Viteza tame (Dark Knight), te je osvojio Oscara i dva Zlatna globusa

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije