Nestašnija je švedska princeza od britanske

Radiosarajevo.ba
Nestašnija je švedska princeza od britanske

Ako ste mislili da su britanski kraljevski mališani neposlušni, promijenit ćete mišljenje kada vidite kakve je scene tokom crkvene ceremonije krštenja mlađe sestre svojim roditeljima priuštila četverogodišnja švedska princeza Leonore.

U Švedskoj je održano krštenje tromjesečne princeze Adrienne, trećeg djeteta princeze Madeleine i njenog supruga Christophera O'Neilla. Svečana crkvena ceremonija kojoj je prisustvovala cijela kraljevska porodica u jednom je trenutku otišla u krivom smjeru jer je princeza Leonore imala interesantan performans tokom krštenja.

Njihova starija kćerka, četverogodišnja princeza Leonore ukrala je svu pažnju svojim neposlušnim ponašanjem. Crkveni obred je očito bio predug za nestašnu Leonore koja je u jednom trenutku sasvim iznenada s klupe pobjegla na sredinu crkve i počela se valjati po podu ispred oltara.

Iako je to možda nekima djelovalo simpatično, njenim roditeljima takvo je ponašanje izazvalo velike nevolje. Na licu princeze Madeleine mogla se vidjeti nelagoda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije