Tajna kuhara: Kupus će imati bolji okus ako dodate samo jedan sastojak na kraju kuhanja
/ Komentari (4)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
To je trava .... u recept ide i pola kg. mesa pa da na nešto lići što se može jesti !
Tako je.
To je trava .... u recept ide i pola kg. mesa pa da na nešto lići što se može jesti ! ka Milo Gdje si ti rastao? A i Nora? Jedno je kalja, bosanski lonac, a drugo je kupus kao prilog. Da fasiranim sniclama, pecenim mesom, dmacim kobasicama, I jos mnogo jela.
I sačuvaj