Kako napraviti savršeno pečene kestene kod kuće? Tajna je u ovom koraku
/ Komentari (3)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
Iskreno i jesu bolji nego sto su nam pravilo nasi raditelji. Tako da nije ono sto se nekad pravilo bolje od danas. Napredovali smo.
Iskreno i jesu bolji nego sto su nam pravilo nasi raditelji. Tako da nije ono sto se nekad pravilo bolje od danas. Napredovali smo. ka Istina u glupostima.
Priprema traje ko da telecu glavusicu pripremaš - ali kesteni trebaju biti kao prvo dobri i friski ( ne oni smrdljivi iz lagera ), da bi se uživalo u okusu!!! Ima i i kraćih varijanti za pripremu ali eto…!?